Se poarta silueta fara celulita

/ / Modificat: 2017-09-13
Se poarta silueta fara celulita

Stiinta ne-a aratat ca celulita este un semnal, ca pentru a scapa de ea trebuie sa iti schimbi modul de viata. In prima faza celulita este putin observabila: strange intre degete piele si vei observa cum arata stratul aflat imediat sub piele, daca vezi niste gramajoare, celebra "piele de portocala" este cazul sa te ingrijorezi.

Mai tarziu gramajoarele vor fi observate cu ochiul liber sub forma unor iregularitati ale pielii. Atunci celulita se afla in faza a doua sau a treia. Indiferent in care dintre faze te afli celulita trebuie tratata cu mare atentie.

Cel mai adesea "pielea de portocala" se simte bine pe solduri, pe coapse si pe fese dar uneori o gasim si pe  gambe, pe burta si chiar pe brate!

Trebuie sa incepi sezonul de "reduceri" cu ce manaci- nu depasi 1200 de calorii pe zi.

Produsele bogate in celuloza sunt recomandate – cereale si paine graham – dar fara continut ridicat de zahar. Reduceri mari trebuie sa fie si la capitolul alcool, cafea si bauturi dulci. Incearca ceaiul, de preferat cel verde sau de plante!

Mai putina sare te va ajuta sa elimini apa din organism.

Stim ca in perioada asta iti vine sa "dai jos" celulita de pe tine si chiar asta si trebuie sa faci. Poti sa incepi prin a freca pielea cu bureti lufa o data sau de doua ori pe zi! Nu trebuie sa iti lasi urme neplacute pe piele ci doar sa misti stratul superior astfel incat zona sa fie drenata.

Sportul este unul dintre factorii care ajuta cel mai mult. Sport Sport Sport! Stim ca nu ai timp si totusi este inamicul numarul unu al celulitei.

Electrostimularea poate tine loc de miscare cu brio  sau poate completa sedintele de aerobic si taebo.

Electrostimularea musculara are ca obiectiv intarirea musculaturii, imbunatatirea circulatiei, absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele. Termolectrostimularea  presupune efectuarea sedintelor de electrostimulare care dureaza 60 min. intr-o termocuverta care se incalzeste la 70 grade producand o vasodilatatie si o transpiratie la nivelul pielii.

Se recomanda un abonament de 10 sedinte de electrostimulare (60 min/ sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii si la disparitia celulitei.

Impachetarile anticelulitice, extraordinar de benefice atat pentru eliminarea retentiei de apa, cat si pentru eliminarea celulitei.

Impachetarile anticelulitice

Impachetarile anticelulitice:

imbunatatesc circulatia sangelui eliminand toxinele superficiale si excesul de lichid din tesuturile adipoase. 
• netezesc portiunile pufoase ale pielii, imbunatatind si intinerind textura acesteia. 
• previn aparitia celulitei.

Celulita, inclusiv aspectul de portocala, este mai usor de eliminat cand este intr-un stadiu incipient. In stadiile avansate de celulita se impun tratamente mai indelungate si masaj anticelulitic profesional.

Masajul anticelulitic  nu numai ca destinde si rasfata pielea corpului, dar ajuta in prevenirea si lupta impotriva celulitei. El inlesneste si refacerea tendintelor naturale ale corpului, prin manevrarea muschilor si stimularea sistemului circulator si limfatic care distrug tesutul adipos.

Masajul de slabire are ca scop stimularea circulatiei limfatice, insa spre deosebire de drenajul limfatic acesta este mult mai riguros si profund, efectuandu-se cu mai multa forta, dar fara a provoca discomfort sau vanatai atunci cand este efectuat de persoane calificate si cu experienta.

In functie de gradul de celulita se stabileste numarul de sedinte de masaj saptamanal, sedinte care pot dura 45 sau 60 de minute si la care se folosesc creme termice si uleiuri de masaj cu ingredienti activi care actioneaza in profunzime.

Apeleaza la ajutor profesionist… creme si geluri profesionale aplicate pe intreaga suprafata afectata, acompaniata de o ora de relaxare sub termocuverta fac minuni.

Pentru a obtine rezultate trebuie sa fii perseverenta si constiincioasa. Si daca ai "sarit" o zi din program sau nu ai respectat regimul alimentar sa stii ca lupta nu este pierduta. Tot ce trebuie sa faci este sa o iei de la capat ziua urmatoare.

Da, da stiu de pe acum ca nu vei merge asa cum ti-ai promis initial in fiecare seara la salon pentru 60 de minute de electrostimulare! Gandeste-te ca pierzi mai mult daca intrerupi tratamentul pe care ti l-ai promis decat daca amani o saptamana.

Bodycenter Dakima te asteapta intr-o atmosfera relaxanta cu cele mai noi produse anticelulitice pentru a te sustine in efortul tau. Poti alege tratamente combinate care dau rezultate uimitoare.

In TOAMNA aceasta [in orice interval orar] BODYCENTER DAKIMA aveti tratamente de slabire si remodelare corporala la SUPERpreturi.

Adresa: str. Biserica Enei nr 16, zona UNIVERSITATE;
Program:L-V:8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web:www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre