Rezultatele testarii noului tratament pentru cresterea parului Dercos Neogenic de la Vichy

/ / Modificat: 2015-02-04
Rezultatele testarii noului tratament pentru cresterea parului Dercos Neogenic de la Vichy

Primele rezultate ale testarii noului tratament pentru cresterea si regenerarea parului de la Vichy, Dercos Neogenic, au inceput sa apara.

Utilizatorii Copilul.ro au inceput lupta cu pierderea firelor capilare, avand un ajutor de nadejde: pachetele Dercos Neogenic pentru 3 luni de tratament. Afla ce au constatat utilizatorii nostri, dezamagiti in trecut de remediile la care au apelat pentru a-si recapata frumusetea si sanatatea podoabei capilare.

Ce este Dercos Neogenic

Dercos Neogenic este cel mai nou tratament pentru cresterea parului creat de Laboratoarele Vichy pentru femeile si barbatii care se confrunta o lipsa de densitate a parului (par rar), scalp vizibil. Stresul, carentele nutritionale, dereglarile hormonale sau predispozitia genetica sunt posibile cauze ale degenerarii firelor capilare.

Formula contine Stemoxidina, o molecula care asista functionarea celulelor stem care stau la baza genezei firelor de par. Actiunea acestora face ca foliculii intrati in stare latenta sa devina functionali. Prin urmare, tratamentul ajuta la cresterea in densitate a parului si la intarirea firelor capilare.

Testat sub control dermatologic pe 101 subiecti, tratamentul Dercos Neogenic este hipoalergenic, potrivit pentru scalpul sensibil, nu contine parabeni, nu ingrasa parul si se foloseste zilnic, cu un aplicator special, timp de 90 de zile. Tratamentul promite cresterea a 1700 de fire de par noi dupa 3 luni de actiune intensa.

Primele rezultate ale testarii


Utilizatorii Copilul.ro au dat o sansa serului  Dercos Neogenic si au acceptat sa isi impartaseasca primele rezultate:


florymatei: "Sotul meu a inceput tratamentul pe 1 ianuarie, astazi am terminat prima cutie.
Tratamentul miroase foarte bine si deja observam imbunatatiri in primul rand la calitatea firului de par, este mai lucios si mai sanatos si dupa cum se vede si in poza de mai jos exista deja o mica imbunatatire si in ceea ce priveste numarul de fire de par.  Tratamentul il facem in fiecare seara, cu sfintenie, nu am ratat nici o zi si asteptam sa vedem rezultatele de la sfarsit!"
.

Before

before3

After

dupa

ichimescu.georgiana: "Prietenul meu a inceput tratamentul pe data de 5 ianuarie, dupa ce ne-am intors din concediu. Pana acum au fost administrate 22 de doze. Chiar daca rezultatele nu se observa foarte bine comparand pozele, ele exista si se pot contoriza astfel: incetinirea caderii parului (cam cu 75% mai putin par cazut), fire noi aparute, observabile la o analiza atenta, firul de par este mai sanatos. Tratamentul a fost aplicat in fiecare seara conform specificatiilor. Chiar daca la inceput parea plictisitor, pana la urma a devenit rutina. De-abia astept rezultatele finale ale acestui test. Multumim Copilul.ro pentru aceasta oportunitate".

Before

before

After

tratament cadere par ichimescu

cristachem10: "Sunt foarte incantata pentru ca tratamentul nu mi-a creat probleme la nivelul scalpului pentru ca am scalpul destul de sensibil. Aplicatul fiolelor a intrat cum s-ar spune in rutina mea zilnica. Deja se sezizeaza aparitia unor fire noi cum se observa si in fotografie".

Before


before2

After

tratament cadere par cristache

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadere par

Articole recomandate

Citeste si despre