Cum sa fii o mamica sexy in costum de baie

/ / Modificat: 2011-06-01
Cum sa fii o mamica sexy in costum de baie

art_femeie_la_plajaO aparitie sexy la plaja nu consta numai in afisarea unei siluete de model, mai ales daca esti proaspata mamica si ai si cateva kilograme in plus. Sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le pui la punct, acum, pe ultima suta de metri inainte de concediul la mare. Epilatul, postura, pedichiura sau aspectul pielii contribuie si ele la modelarea unui aspect sexy si sanatos pe plaja. Iata trucuri cu ajutorul carora sa intorci priviri dupa tine!

Imbunatateste-ti postura!

In primul rand trebuie sa lucrezi la postura! Pozitia in care stai atunci cand esti in picioare, felul in care mergi si modul in care iti expui corpul privirilor curiosilor spun multe despre atitudinea ta. Stai in pozitie cat mai corecta. Indreapta umerii, scoate pieptul in afara si testeaza un mers care sa exprime siguranta si increderea. Poti sa nu fi tocmai supla, dar daca ai o atitudine si o postura impecabile, esti mai sexy ca multe alte femei mult mai slabe ca tine.

Fa miscare!

Nu numai pentru a da jos kilogramele care-ti deformeaza silueta mult visata, ci si pentru a-ti tonifia musculatura. Miscarea fizica iti transforma corpul cu totul, nu numai in ceea ce priveste slabitul. Oricat de greu ar fi este important sa faci putina miscare zilnic, chiar daca nu mergi la sala. Alearga, fa abdomene, plimba-te si asa mai departe! Numai nu sta cu fundul in canapea. Iata si alte idei distractive si relaxante care te pot ajuta sa arzi calorii si sa iti tonifiezi musculatura: dans, vaslitul (poti opta pentru barcutele din parcuri), mersul cu rolele, bicicleta etc.

art_femeie_plajaE timpul sa tai caloriile!

Mai e putin pana la vacanta si este timpul sa faci cateva concesii cu meniul tau. Mergi mai mult prin piata si mai putin pe la hypermarket sau fast-food. Este sezonul legumelor si fructelor proaspete si este si pacat sa nu te bucuri de cirese, visine, capsuni, rosii, salata verde, loboda etc. Nu inseamna ca trebuie sa te infometezi sau sa faci schimbari majore in alimentatie, dar ai putea sa renunti pentru o perioada la prajeli si sa le inlocuiesti cu gratarul sau coptul.

Alege produse bogate in fibre si proteine pentru ca acestea au beneficiul de a te satura rapid in cantitati foarte mici. Acestea au si un continut scazut de calorii. De asemenea, fibrele ajuta digestia si elimina senzatia de balonare, care ar putea da un aspect inestetic al burticii. Sau ai putea sa mai renunti la sucurile acidulate, la chips-uri, ciocolata sau alte rasfaturi dulci, macar o bucata de vreme. Numai gandeste-te la cum vei arata si vei descoperi ca orice efort merita!

Ai grija de pielea ta!

Poate conteaza forma corpului, dar daca nu afisezi si o piele sanatoasa si stralucitoare, chiar daca nebronzata, nu vei arata atat de sexy precum vei dori. Hidrateaza-ti pielea cu lotiuni bogate in apa si vitamine, da-te tot timpul cu creme cu protectie solara. Si nu in ultimul rand bea foarte multa apa.

In sezonul canicular este obligatoriu sa bei cat mai multa apa, dar nu sucuri sau alte bauturi dulci, inlocuitoare. Specialistii sustin ca inainte sa mergi la plaja este bine sa exfoliezi pielea. Acest lucru inseamna ca trebuie sa folosesti produse speciale (scrub-uri) inainte de expunerea la plaja. Acestea te vor ajuta sa ai un bronz frumos si uniform. In plus, cumpara-ti si produse de ingrijire a pielii speciale pentru a hidrata si calma pielea dupa plaja. Acestea au rolul de a o racori si revigora si o ajuta sa se refaca daca unele parti au fost expuse mai mult soarelui.

art_soare_vitamina_DEpileaza-te!

Nici nu cred ca te gandeai sa mergi la plaja fara sa te epilezi. Nimic nu este mai dezgustator decat sa mergi la plaja cu par in locuri nedorite. Este timpul pentru "defrisare" totala: de la axile, maini (daca obisnuiesti), mustata, picioare si zona inghinala, toate trebuie scapate de parul nedorit. In functie de cat stai in concediu poti opta pentru metode de epilat de lunga durata sau de scurta durata. Lama este foarte practica, dar poate sa nu fie cea mai buna alegere pentru un concediu prelungit. Nici cremele depilatoare nu au un efect prea indelungat. Ceara sau epilatorul sunt optiuni mai sigure, asigurandu-ti o piele fina chiar si 2-3 saptamani.

Fa-ti manichiura si pedichiura!

Atat mainile, dar mai ales picioarele tale trebuie sa aiba un aspect sanatos si ingrijit. Este important si ajuta la cresterea increderii in tine sau la consolidarea stimei de sine sa ai pedichiura facuta inainte de plaja.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Costum baie mamici Frumusete mamici Concediu mamici Trucuri frumusete Epilare

Articole recomandate

Citeste si despre