Epilarea definitiva: avantaje si dezavantaje

/ / Modificat: 2013-05-23
Epilarea definitiva: avantaje si dezavantaje

epilare definitivaTehnicile de epilare definitiva te ajuta sa scapi de grija parului nedorit. Afla cum se face epilarea definitiva, cat dureaza, cat costa si daca este cu adevarat definitiva.

Daca nu vrei sa-ti petreci intreaga vara in pantaloni lungi si fuste pana in pamant, va trebui sa duci grija parului nedorit, care iti da batai de cap indiferent de metoda de epilare pe care o folosesti. Epilarea definitiva te ajuta sa scapi de o grija odata pentru totdeauna. E drept totusi ca necesita o oarecare investitie.

Cum se face epilarea definitiva?

Epilarea definitiva se obtine cu ajutorul unui dispozitiv care foloseste lumina intensa pulsata (IPL), ne-a explicat dr. Andreea Iftimie, specialist specializat in epilarea definitiva.

Fara sa-ti afecteaza pielea, aceasta lumina incalzeste doar firul de par. Caldura coboara apoi pana la radacina firului, pe care o distruge. Radacina nu mai poate produce un nou fir de par si este eliminata de organism in mod natural.

In ceea ce priveste durerea, dr. Iftimie spune ca fiecare suporta in mod diferit tratamentul. In general se simt doar niste "piscaturi". Deci daca obisnuiesti sa te epilezi cu aparatul epilator sau cu ceara, probabil ca vei suporta fara probleme si IPL. Nici efectele adverse nu trebuie sa te sperie. Poti sa observi ca ti se inroseste pielea in jurul firelor de par, dar asta e o reactie normala.

Citeste continuarea articolului pe Unica.ro.

 Logo Unica.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Epilare

Articole recomandate

Citeste si despre