7 produse cosmetice care sa nu-ti lipseasca

/ / Modificat: 2017-03-06
7 produse cosmetice care sa nu-ti lipseasca

Intr-o epoca in care industria de frumusete abunda in retete-minune de infrumusetare, este deseori dificil sa faci o selectie de baza a variantelor de care ai cu adevarat nevoie pentru intretinerea aspectului tau exterior. Iata care sunt acele produse cosmetice care sa nu-ti lipseasca niciodata din trusa personala de frumusete.

Uita de criteriul cantitatii si concentreaza-te pe calitatea cosmeticelor in care investesti. Urmareste produse cu ingrediente cat mai naturale, care sa nu te predispuna reactiilor alergice.

Lotiunea purificatoare

Ritualul de ingrijire a pielii incepe cu un produs special conceput pentru indeparteaza impuritatilor si a sebumului. Este vorba despre lotiunea purificatoare, o formula capabila sa-ti curete in mod eficient tenul dupa o zi in care a intrat in contact agenti poluanti nocivi. Dupa ce o aplici, clateste-ti chipul cu apa calduta, apoi ajuta porii sa se inchida cu un strat de apa rece.

Crema hidratanta

Dupa cum bine stii, crema hidratanta este arma secreta a oricarei femei pentru a sta departe de imbatranirea prematura a pileii. Alege o varianta care sa se potriveasca tipului tau de ten si care sa contina factorul de protectie impotriva razelor ultraviolete.

Exfoliantul

Indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii este de asemenea un pas esential al procesului de ingrijire, de aceea ai nevoie de un produs exfoliant pe care sa il folosesti o data pe saptamana, chiar inainte de hidratarea tenului.

Iluminatorul si fondul de ten

Iluminatorul si fondul de ten au doua mari calitati: ascund imperfectiunile si iti pun in valoare trasaturile, impiedicand totodata patrunderea impuritatilor in pori.

Pudra translucida

Pudra translucida este necesara pentru fixarea fondului de ten si confera un aspect definit si mat chipului. Cu ajutorul ei, machiajul tau va rezista mai mult.

Rimelul, tusul de pleoape si fardurile

Aceste trei produse de baza sunt necesare in conturarea oricarui tip de machiaj. Alege nuante cat mai compatibile cu tonul natural al pielii si al parului tau si aplica produsele gradual, de la foarte discret pana la gradul de intensitate dorit, astfel incat sa nu iti supraincarci tenul.

Demachiantul

Regula de aur a ingrijirii corecte este aceea de a folosi demachiantul in fiecare seara, indiferent daca te-ai machiat sau nu in ziua respectiva. Tenul tau trebuie sa fie curat si sa poata "respira" pe timpul noptii, altfel te vei confrunta cu diverse probleme care iti pun in pericol frumusetea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire ten

Articole recomandate

Citeste si despre