Machiaj rapid pentru mamici stilate

/ / Modificat: 2014-01-24
Machiaj rapid pentru mamici stilate

Machiajul este unul dintre obiceiurile de frumusete la care multe mamici renunta atunci cand sunt in criza de timp. Desi este unul dintre punctele forte ale frumusetii unei femei, acestea considera ca nu mai au timpul necesar pentru a sta sa urmeze toti pasii necesari machiajului, preferand astfel sa renunte la el. Noi te invatam sa te machiezi in maxim 5 minute si sa ai totodata un aspect sic si stralucitor!

Care este scopul unui machiaj rapid la mamici?

Probabil ca o sa crezi ca un machiaj atat de rapid este aproape invizibil si ca oricum nu are efectul scontat. Insa nu este asa! Gandeste-te ce poate face el pentru tine ca mamica:

  • te poate face sa arati odihnita, compensand lipsa somnului;

  • astupa imperfectiunile fetei;

  • acopera ridurile si semnele oboselii;

  • iti ofera un aspect fresh, proaspat;

  • te face mai frumoasa si mai atractiva.

Toti acesti pasi pot fi bifati respectand doar cateva reguli simple care nu iti rapesc decat 5 minute din timp!

Baza de machiaj

Pentru a economisi din timpul alocat in mod normal bazei de machiaj, alege un fond de ten multifunctional. In general, trebuie sa te dai initial cu o crema si apoi cu fond de ten, sfarsind printr-o pudra. Poti opta pentru un fond de ten care sa contina si crema factor de protectie solara, ajutandu-te in acest fel sa scapi de alte produse care costa si bani si timp.

Unele tipuri de fond de ten au inclusa in compozitie chiar si pudra de fata, ceea ce reprezinta un avantaj si mai important.

Fard de pleoape

Opteaza pentru culorile neutre si deschise pentru ochi. Acestea pot fi bej, crem, peach, rose, somon. Alege de asemenea texturi mate, fara sclipici, mai ales daca iesi ziua din casa. Daca folosesti o paleta de culori ale fardului apropiata cat mai mult cu textura pielii nu vei da gres atunci cand te vei grabi sa il aplici pe pleoape. Plus de asta, un strat subtil de fard pe pleoapa de sus, fara accente si umbre sofisticate poate fi exact ce ai nevoie pentru un aspect proaspat si stralucitor pentru toata ziua. Simplu si seducator!

Blush sau pudra de obraz

Un machiaj natural, fara culori puternice este mai bine pus in evidenta daca accentuezi pometii cu o pudra de obraz adecvata pielii tale. Acesta poate fi secretul unui aspect odihnit si fresh si dureaza cateva secunde pentru aplicare.

Mascara

Poti renunta la multi pasi dintr-un machiaj, insa rimelul este esential pentru a-ti contura ochii. Nu trebuie sa faci opera de arta din aplicarea lui. Rimelul ofera luminozitate si expresivitate ochilor. Nu aplica mascara inaintea fardului de pleoape.

Pentru ca rimelarea genelor sa fie mai rapida, ridica usor barbia si nu privi mereu intr-un punct fix. Primele care trebuie date cu mascara sunt cele din pleoapa inferioara, apoi cele de pe pleoapa superioara. Se porneste de la radacina spre varfuri.

Gloss

Ultimul, dar nu cel mai putin important este glossul. Este piesa de rezistenta a aspectului oricarei femei si se spune ca poti sa nu te fardezi deloc, dar cu glossul de buze trebuie sa te dai orice-ar fi. Asadar, nu iesi din casa fara a aplica un strat subtire si subtil de gloss, fie transparent, fie in nuante calde si cat mai naturale. Aceste nuante sunt potrivite pentru un machiaj de zi. Buzele perfect definite sunt iarasi la moda.

Incepe sa aplici glossul pe buza superioara, pornind de la mijlocul buzei catre margini, spre fiecare parte (stanga si dreapta). Apoi treci la buza inferioara, avand grija la unirea colturilor, pentru ca un strat prea gros din gloss nu face decat sa il adune in colturi si sa fie inestetic.

Acum esti gata de plimbare, fiecare dintre pasii enumerati mai sus fiind extrem de usor de executat. Fii o mamica stilata care detine secretele unui aspect stralucitor si fresh fara prea mult efort!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete femei

Articole recomandate

Citeste si despre