7 idei de tatuaje cu numele copilului tau

/ / Modificat: 2018-11-27
7 idei de tatuaje cu numele copilului tau

Realizarea unui tatuaj cu numele copilului tau este un gest pe care acesta il va aprecia atunci cand va creste. Dincolo de aceste desene ramane legatura unica, magica dintre voi.

Numele reprezinta identitatea si are o putere aparte asupra noastra. Iar cand vine vorba despre copii, care sunt un miracol in viata noastra, atunci e clar ca ti-ai dori sa le porti numele cu tine mereu. Pentru ca, nu-i asa, copiii lasa un semn in sufletul nostru si de ce sa nu lase si pe pielea noastra?

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa-si exprime dragostea printr-un tatuaj. Uneori rezultatul este frumos, alteori mai putin. Totusi, scopul este acelasi: sa arate cu mandrie numele celor care fac parte din viata lor printr-un gest care sa dainuie in timp. Asadar, daca si tu iti doresti asta, atunci un tatuaj cu numele copilului tau este ceea ce iti trebuie.

Ce trebuie sa stii cand decizi sa iti faci un tatuaj

Daca te-ai hotarat sa iti faci un tatuaj e bine sa tii cont de mai multe lucruri. In primul rand, ai mare grija cine este artistul care va realiza “opera”. Trebuie sa fie calificat profesional si sa aiba certificat din partea autoritatilor sanitare.

Apoi, mai tine cont si de faptul ca un tatuaj este pentru toata viata. Asadar, gandeste-te bine unde anume il faci pentru ca sansele sa renunti la el vreodata sunt minime.

Fii foarte atent la imaginea pe care o vrei tatuata. Trebuie sa iti placa si sa nu te plictisesti de ea vreodata.

Iata cateva modele de tatuaje cu numele copilului

Tatuaj cu amprentele copilului. Prin strainatate, in spitale, din motive de securitate, sunt luate amprentele copilului imediat dupa nastere si sunt pastrate intr-un registru. Amprentele acestea reprezinta o idee excelenta de tatuaj.

Copacul familiei. Daca ai o familie numeroasa si vrei sa ai numele tuturor copiilor tai, iti poti tatua arborele de familie, incluzandu-i astfel pe toti. Puteti include si numele altor membri ai familiei la care tii foarte tare.

pom

Sub forma unei inimi. Exista o multime de fonturi extrem de interesante pe care artistii tatuatori le folosesc, astfel ca poti cere ca numele copilului/copiilor sa fie inscris in forma unei inimi. Poti include si data nasterii aici.

tatuaj

Ca o bratara. Tatuarea numele copilului in jurul incheieturii mainii, ca o bratara, este o modalitate de a-l avea mereu in fata ochilor.

Cu scrisul sau. O idee interesanta este sa iti tatuezi numele copilului scris de el insusi. Il pui sa isi scrie numele pe o hartie, apoi artistul il va copia intocmai pe pielea ta. Este o amintire care te va bucura enorm atunci cand micutul tau va fi deja mare.

Cu data si ora nasterii. Unul dintre tatuajele moderne este cel scris cu cifre romane. Multi vad, putini cunosc, vorba aceea. Astfel, poti marca oriunde vrei tu pe piele data si ora la care s-a nascut copilul tau. Apoi, pe masura ce familia se mareste, poti adauga si alte date de nastere.

Tatuajul in cuplu. O modalitate de a impartasi fericirea vizavi de sosirea in familie a unui nou membru este de a face un tatuaj in cuplu. Acesta se face de regula pe antebratul celor doi parinti, astfel ca doar cand mainile sunt unite se poate citi numele complet al copilului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tatuaj Tatuaj copii Tatuaj familie

Articole recomandate

Citeste si despre