Antonia si Alex Velea si-au speriat fanii: “I-a facut tatuaj copilului!”

/ / Modificat: 2022-03-05
Antonia si Alex Velea si-au speriat fanii:  “I-a facut tatuaj copilului!”

Antonia si Alex Velea au reusit sa starneasca dezaprobarea fanilor cu un videclip postat recent pe TikTok.  In clipul, Alex Velea o filma pe Antonia, insa in cadru apare si unul dintre fii acestuia.

Fanii au fost enervati la culme cand au vazut ca micutul este tatuat si au dezbatut intens acest subiect in sectiunea de comentarii. In realitate insa, micutul purta o bluza care avea imprimeu ce imita tatuajele.

„Copilul e tatuat?”, ”Oricum se tatueaza ca daca tatal e tatuat, asa e si copilul”, „Saracul copil”, „Doamne, i-a facut tatuaj la copil”, „Oamenii ce sa mai creada, la cate tatuaje au parintii ne asteptam la orice”, sunt cateva dintre comentariile rautacioase primite de acestia.

Au fost insa si persoane care si-au dat imediat seama ca este vorba despre o bluza si au comentat in incercare de a-I linisti pe ceilalti. “Ce m-am speriat, am crezut ca are tatuaj, dar e o bluza”, „Baiatul are o bluza, nu tatuaj, ce va ofticati atat”, „Nu e tatuaj. Daca va uitati mai bine cand se apropie Velea se vede ca e maneca”, au mai spus internautii.

FOTO: elle.ro, romaniatv.net

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tatuaj Tatuaj copii Tatuaj familie Alex Velea

Articole recomandate

Citeste si despre