Curs gratuit de prim ajutor pentru micuti, la Sun Plaza

| | Modificat: 2019-04-15 14:01:27

Este foarte important ca parintii sa stie cum sa ofere primul ajutor copilului atunci cand apar situatii de urgenta. Formatorii Fundatiei pentru S.M.U.R.D. vor sustine un curs gratuit de prim ajutor pediatric, care va avea loc pe 20 aprilie la Sun Plaza!

Acest curs de prim ajutor pediatric este primul din cadrul conceptului Sun Help care a fost gandit ca o serie de workshop-uri pe diverse teme adresate comunitatii, in care se imbina partea teroretica cu cea practica.

prim-ajutor

Se adreseaza persoanelor care doresc sa aiba acces la informatii utile, necesare in viata de zi cu zi. Astfel vor avea ocazia sa participe gratuit la cursuri de prim ajutor pentru adulti/copii/animale, cursuri de supravietuire in caz de cataclisme naturale sau la cursuri de formare profesionala.

Daca esti parinte trebuie sa stii cum sa-i oferi primul ajutor copilului tau atunci cand apar situatii neprevazute! Viata ne pune in fata celor mai mari provocari, insa atunci cand vine vorba despre sanatatea copilului tau este bine sa reactionezi prompt si rapid. Acum ai ocazia sa inveti de la formatorii Fundatiei pentru S.M.U.R.D. cum trebuie sa reactionezi in fata unei urgente, participand la cursul gratuit de prim ajutor pentru micuti.

Cursul va aborda primul ajutor la copilul de sub 1 an (sugar) si la copilul de peste 1 an, fiind recomandat atat parintior cat si femeilor insarcinate. Timp de doua ore si jumatate, formatorii Fundatiei S.M.U.R.D. vor explica pe intelesul tuturor notiunile teoretice despre primul ajutor, continuand apoi cu o demonstratie practica in care sunt implicati toti cursantii.

''Recunoasterea rapida a unei situatii de urgenta impreuna cu o interventie adecvata a celor din jur, fac, in minutele premergatoare sosirii echipajelor de urgenta, o reala diferenta intre viata si moarte, mai ales daca este vorba de un stop cardiac. Participa la curs, invata sa acorzi primul ajutor de la Formatorii Fundatiei pentru S.M.U.R.D. si vei putea salva viata cuiva drag.'' spune dr. Raed Arafat, Secretar de Stat in Ministerul Afacerilor Interne, Sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Cursul de prim ajutor pentru micuti va avea loc pe 20 aprilie incepand cu ora 10:30, in Sun Plaza, la etajul 1, zona centrala. Intrarea este gratuita, dar trebuie sa te inscrii completand formularul de aici: https://www.sun-plaza.ro/sunhelp

Evenimentul se va intinde pe parcursul intregii zile, fiind structurat pe trei serii de curs a cate doua ore si jumatate fiecare. Pentru fiecare serie sunt disponibile cate 50 de locuri. Fiecare curs va avea o parte teroretica si una practica, iar la final cursantii vor primi o diploma de participare si un mini-kit de prim ajutor.

Pentru a sustine eforturile Fundatiei pentru S.M.U.R.D., Sun Plaza doneaza Fundatiei pentru S.M.U.R.D. un set complet de manechine de resuscitare pentru fiecare grupa de varsta in parte.

Mai multe detalii despre curs pe Facebook si website.

Daca te inscrii la curs, te rugam sa ajungi cu 10-15 minute inainte de ora inceperii, pentru a te putea inregistra.

Taguri Curs prim ajutor Prim ajutor bebelusi Sun plaza

Articole recomandate

Silueta perfecta  Controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.
Silueta perfecta Controlul apetitului. Capsule pentru slabit din plante naturale.

Ajuta la scaderea poftei de mancare, menținerea senzației de sațietate, fara reacții adverse.

Biomicin Forte - antibiotic natural.
Biomicin Forte - antibiotic natural.

Antibacterian natural impotriva infecțiilor respiratorii. Formula pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Acționeaza si impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Silueta perfecta - Controlul greutații. Capsule pentru slabit din plante naturale de la Fares.
Silueta perfecta - Controlul greutații. Capsule pentru slabit din plante naturale de la Fares.

Ajuta la scaderea in greutate, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor din organism.

Citeste si despre