Dieta New York

/ / Modificat: 2013-06-25
Dieta New York

Dieta New York este un plan alimentar de slabit inventat de unul dintre cei mai in voga antrenori de fitness ai vedetelor: David Kirsch. Ritmul alert al dietei a fost cel care l-a inspirat pe instructor sa ii dea numele celui mai interesant oras din America, despre care se considera ca nu "doarme" niciodata. Descopera regimul care te slabeste nu mai putin de 7 kilograme in cateva saptamani si te ajuta sa iti micsorezi circumferinta taliei cu 15 cm!

Heidi Klum, Kim Cattrall, Anne Hathaway si Michelle Obama sunt doar cateva dintre celebritatile care au trecut prin "mana" iscusita a celebrului David Kirsch. Acestea au reusit sa slabeasca sanatos si armonios, afisand astazi siluete demne de invidia oricui.

Planul dietei New York

Dieta New York este un regim hipocaloric organizat in 3 faze. Fiecare faza are un rol important in procesul de slabire, in reducerea circumferintei taliei, dar si in prevenirea efectului yo-yo, adica a revenirii kilogramelor la loc, in greutate.

Faza 1

Prima faza din dieta este de atac si este cea mai solicitanta. Daca ai vointa si reusesti sa treci peste restrictiile si greutatile impuse in primele 2 saptamani de regim, atat cat dureaza aceasta faza, celelalte etape vor fi mult mai usor de traversat. Principalele reguli pe care trebuie sa le respecti in primele 2 saptamani ale dietei sunt:

  • reducerea aportului caloric la maximum 1000 de calorii, dar la nu mai putin de 800 de calorii pe zi;
  • excluderea din meniu a urmatoarelor alimente: lactate, fructe, cafea, alcool, grasimi, dulciuri, paine, cartofi.

In prima faza a dietei, meniul va fi format preponderent din legume, piept de pui, peste, carne de curcan si albusuri de ou.  

Faza 2

Faza de mijloc a regimului New York dureaza tot 2 saptamani si presupune un aport caloric zilnic de 1000 de calorii. Din punct de vedere alimentar, se respecta aceleasi reguli ca in prima faza, singura modificare fiind adaugarea fructelor, cartofilor si a galbenusurilor de ou in meniu.  

Faza 3

In ultima faza a dietei se revine, treptat, la stilul alimentar anterior dietei. Chiar daca se permite revenirea la regimul alimentar obisnuit, inventatorul dietei recomanda, in continuare, evitarea alcoolului si a grasimilor si limitarea carbohidratilor, pe cat posibil.

Sportul in dieta New York

Pentru obtinerea rezultatelor dorite, planul alimentar trebuie combinat armonios cu miscarea fizica. Antrenorul vedetelor se aliniaza parerii unanim acceptate a nutrionistilor si specialistilor de pretutindeni, care sustin ca se slabeste sanatos si definitiv doar in momentul in care dieta este combinata cu un program de antrenamente fizice.

Kirsch nu pune neaparat accentul pe antrenamente solicitante si istovitoare, mai ales daca nu esti o persoana activa. El recomanda orice forma de miscare fizica, chiar si plimbarile simple prin parc, atat timp cat sunt executate constant pe toata durata dietei.

Insa pentru rezultate remarcabile de slabit, dar si pentru dezvoltarea masei muscularea si obtinerea unui corp tonifiat, antrenorul recomanda programe regulate de exercitii cardio, combinate cu antrenamente de rezistenta.  

Ai incercat vreodata sa tii dieta New York? Ti se pare o cura de slabire usoara? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete slabit Slabit sanatos

Articole recomandate

Citeste si despre