Cadouri potrivite pentru vizitele in maternitate

/ / Modificat: 2017-07-06
Cadouri potrivite pentru vizitele in maternitate

Va trebui la un moment dat sa te duci si tu in vizita la rude sau prietene, in maternitate. Atunci cand li se va spune ca pot primi vizite, vor putea sa se bucure impreuna cu familia de nou-nascutii lor. Totusi, este mai bine ca o mamica sa nu primeasca foarte multe vizite in maternitate.

Venirea pe lume a unui bebelus este unul din cele mai frumoase momente din viata mamicii, dar si din viata familiei si prietenilor. Toata lumea se grabeste sa o viziteze pe proaspata mamica si sa o bucure cu un cadou pentru ea sau pentru micul bebelus.

Cadouri pentru vizita la maternitate - ce ducem lauzei?

- Un cadou pentru amandoi, mama si bebe, ar fi o geanta tip patura, care se transforma din patura pentru joaca in geanta de umar, iar jucariile raman pe paturica dupa desfacere. Ii este utila mamicii cand calatoreste si nu are la dispozitie un loc de joaca pentru copil.

- Daca ti se pare o idee buna, cumpara un maiou antibacterial special pentru alaptat, din fibre naturale de bambus, speciale pentru pielea sensibila, care absorb umezeala.

- Un cadou clasic este balonul colorat, cu heliu, inscriptionat cu mesaje de felicitare specifice. Tot in categoria aceasta intra si buchetul de flori. Atunci cand alegi buchetul de flori, poti alege culorile in functie de sexul copilului. De exemplu, flori albe, daca este baietel si roz daca este fetita.

Carte despre ingrijirea bebelusului sau o revista speciala pentru tinerele mame i-ar prinde bine mamicii nu numai din punct de vedere informativ, ci ar ajuta-o si atunci cand se plictiseste.

- Tot pentru a inlatura plictiseala, daca iti permiti, ii poti face cadou un mp3 player cu muzica ei preferata, ca sa aiba ce asculta si sa se poata relaxa.

- Daca se afla intr-o camera dotata cu televizor si DVD Player, ii poti duce un film pe gustul ei.

- In functie de cat de apropiate sunteti, nu va parea nepotrivit sa ii cumperi pernute absorbate pentru alaptat, care i-ar fi, pana la urma, foarte utile.

- La fel si in cazul sutienului normal sau de noapte pentu alaptat.

- Bebe mic sigur are deja pregatite in camera lui o multime de jucarii, dar daca ai vazut una anume care iti place in mod deosebit, nu ezita sa o achizitionezi.

Ca o masura de precautie, vorbiti si la telefon si intreaba daca are nevoie sau isi doreste ceva anume. Ai grija sa nu o incarci cu lucruri pe care le are deja (o camasa de alaptat, de exemplu) sau cu lucruri inutile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Maternitate Cadouri mamici nastere

Articole recomandate

Citeste si despre