• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
131 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Voroneanu Liliana

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

pediatrie

pediatrie

Cabinet medical pediatrie Liv Med Bacau

program orar:
luni - vineri: 08:30 - 13:30 - 15:30 - 18:30
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000

Opinii utilizatori

Dr. Voroneanu Liliana program cabinet
De Silvia pe 02 Februarie 2011

De la 12:00 pana seara la sapte, cred.

Dr. Voroneanu Liliana
De Daniel pe 31 Ianuarie 2011

Cine stie cand incepe consultatiile doamna doctor?

Dr. Voroneanu Liliana
De Dana, onesti pe 25 Ianuarie 2011

Merrg la dr. Voroneanu de 2 ani si jumatate, intotdeauna am avut rezultate bune la tratamentele dumneaei, chiar daca, uneori mi-a fost greu sa ajung la dansa - trafic, distanta, chiar financiar, am gasit-o rabdatoare, cu chef de joaca cu copilul meu, chiar vesela, dar am nimerit-o si foarte aglomerata, cu urgente pe hol care comentau. In ultimul timp, la cabinetul dumneaei am fost de 3 ori, de 2 ori relaxata, mi-a explicat amanuntit ce boala avea copilul, azi am gasit-o obosita, se tinea cu mana de burta (specific ca e insarcinata ), mai putine explicatii, copii cu febra mare langa usa, dar mi-a dat tratamentul si am inteles-o. Nu cred ca ne obliga nimeni sa mergem la privat, si acolo lucreaza tot oameni, eu o apreciez in continuare. sa fim mai intelegatori si sa avem copilasi sanatosi.

Dr. Voroneanu Liliana
De Daniela-Bacau. pe 25 Ianuarie 2011

Intr-adevar, este greu pentru ambele parti, atat medicului, cat si pacientului care poate face un sacrificiu enorm sa mearga la privat, si sa-si permita consulatia, de aceea trebuie sa i se acorde timpul si explicatiile necesare. La ultima consulatie cam expeditiva mi s-a parut si mie d-na doctor, mai vedem si la control. Oricum baietelul meu a raspuns foarte bine tratamentele dumneaei. Sanatate multa la copilasi.

Dr. Voroneanu Liliana
De Aurelia pe 23 Ianuarie 2011

Eu nu am avut intentia de a face rau sau a jigni pe cineva, cu atat mai putin pe doamna doctor prin afisarea comentariului meu, dar tin sa mai specific un lucru: noi toti facem eforturi mari si foarte mari in dreptul nostru( cariera, familie, copii...etc) iar daca am ales sa merg la privat si nu in Policlinica inseamna ca vreau calitate, comunicare, informatii, etc...doar platesc pentru serviciu.

Dr. Voroneanu Liliana
De Mariana negura, onesti pe 21 Ianuarie 2011

Pe mine doamna dr. m-a asteptat o ora la cabinet, pt ca veneam pe ceata de la Onesti cu 3 copii. Nu cred ca grabeste consultatiile ca sa faca mai multi bani (i-ar fi fost mult mai comod sa faca consultatia mai scumpa, cum e la vechiul cabinet si ar fi avut timp mai mult pt 1 pacient), sigur de vina e aglomeratia sau neprogramarea tuturor pacientilor, ori urgente aparute. Fiecare pacient se gandeste la binele lui si al copilului, e normal sa fie asa. Personal, cred ca daca ati fi insistat ar fi gasit 3 minute sa va lamureasca. Si din cate mai auzim si noi, mai face si consultatii pe gratis la cei cu multi copii sau mai nevoiasi, depinde din ce unghi o cunoasteti. E usor sa jignesti, mai greu e sa faci bine, dar, si din greseli se poate invata. Sanatate la toti copiii, indiferent de pediatrii pe care-i agreeati. Important este ca ei sa fie sanatosi.

Dr. Voroneanu Liliana
De Apavaloae cristina, bacau pe 21 Ianuarie 2011

in mod normal, o consultatie este 20-30-40 de minute, in functie de complexitatea cazului, daca mai face si echo, etc. eu pt. nelamuriri am folosit si SMS-ul si e-mailul dumneai. Dr. mi-a raspuns de fiecare data. Probabil ati prins-o cand era mai aglomerat si de aceea ati avut senzatia de graba. Nu poate sa stea o ora cu un pacient, cand la usa mai stau 12. Incercati dimineata, sau sambata, cand este mai libera, sau incercati si la domiciliu, dupa ce naste. Eu am avut ocazia sa merg si la Boana si aici, unde este acum. Mi se pare la fel de atenta la actul medical, dar, e posibil sa aiba si ea zile mai grele, doar e insarcinata si e si ea om, nu?

Dr. Voroneanu Liliana
De Aurelia pe 21 Ianuarie 2011

Nu contest calitatea serviciului si competenta doamnei doctor, insa eu meregeam cu baietelul meu si inainte cand lucra la Medical Top. Acolo era mai rabdatoare, acorda mai mult timp pacientului, de cand are propria afacere se pare ca e mai mult grabita, consulta copii la norma probabil trebuie sa atinga un anumit nr. de pacienti pe zi. Ultima data cand am fost la control am ramas cu foarte multe intrebari legate de problema micutului la care nu am mai primit raspuns. Doamna a strigat urmatorul pacient si a trebuit sa ies de nevoie pe usa, mai incercam o data, daca e tot asa schimbam pediatrul. E pacat daca a atins o asemenea reputatie buna sa-si dea cu firma-n cap chiar acum. Parinti, atentie e un doctor foarte bun dar daca se grabeste, stiti "graba strica treaba". Sanatate.

Pentru Fefe
De Adi pe 19 Ianuarie 2011

Mai, fefe, de unde stii tu ca da acelasi tratament la toti, esti medium? Stai la iesire din cabinet si faci sondaje? Si, daca nu ai studii medicale - daca ai fi avut, ai fi declarat, ca specialist onest ce esti - cum iti permiti sa-ti dai cu parerea?!

Dr. Voroneanu Liliana
De Carmen, focsani pe 18 Ianuarie 2011

Scriu in numele a 4 familii de Focsaneni, rude care mergem de 2 ani la dr. Voroneanu la Bacau cu copii, 5 la numar, cu probleme diferite - infectii repetate, enterocolite, probleme de crestere, chiar sfaturi psihologice. De fiecare data a raspuns prompt, recunosc ca nu de fiecare data a raspuns la telefoane, dar am gasit totdeauna o cale de comunicare, cabinet, mesaje, chiar odata venea de la Bucuresti si a oprit in drum spre Bacau in Focsani si a consultat un copil al sorei mele care avea pneumonie, modesta, comunicativa, cu tratamente care au avut succes intotdeauna. Nu am gasit alt medic ca dansa in Focsani si nici in Bacau. Ii doresc sanatate si sa aiba grija in contiunuare de copiii nostri.

Contact Dr. Voroneanu Liliana

Adresa

Mioritei, 88, Bacau, Bacau

Reper vis a vis de magazinul Lidl Vama / Gara
Site livmed-pediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.