• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
131 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Voroneanu Liliana

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

pediatrie

pediatrie

Cabinet medical pediatrie Liv Med Bacau

program orar:
luni - vineri: 08:30 - 13:30 - 15:30 - 18:30
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000

Opinii utilizatori

NU RECOMAND !
De Valasile pe 13 Decembrie 2016

Din cunostinte si reviewuri am ajuns sa mergem la acest cabinet, initial a fost ok, consultatiile au fost de bun simt, asistenta a fost amabina... a fot ok, dupa 7 luni am ajuns la limita nervilor. Cu toate ca se specifica "puteti sa ma contactati prin telefon oricand, va ajut" am ramas cu un gust amar cand la telefon nu mi se raspunde, la urgente, la mesaje sunt luat la misto, si primesc si mesaje scrise in viteza, naiba le intelege, apoi mi se atrage atentia ca prea putin o doare de mesajele mele sau cine sunt eu, Alo ?! te platesc, copilul meu e pacientul tau. In final, am ramas si mai stupefiat cand mergand pe mana ei, copilul a ajuns intr-un stadiu neplacut, si culmeamedici la care ea ma trimis sa fac recuperare, au crititcat deciziile ei... adica cum naiba ?! medicii la care tu ma trimiti pentru recuperari, dau ochii peste cap si cand aud de tine... raman blocati ? parerea mea finala, dupa ce am mers la alt pediatru, care a avut bunul simt sa imi acorde timpul necesar, este ca sunteti un pediatru bun, sau ati fost un pediatru bun, dar intre timp v-ati plictisit de jobul dvs, aveti prea multi clienti, va doare in cot per general, si treceti totul ca pe banda sa iasa banii mai repede, sa va fie rusine, sper ca acest review ca si altele sa dea o idee buna proaspetilor parinti care sunt la primul copil... ca nu au ce cauta la aceasta doamna, sub nici o forma, nu mai are afinitatea de doctor pediatru, nu mai are rabdare, stilul zeflemist si miserupist nu contureaza un medic pentru o fiinta firava, un nou nascut. Rusine sa va fie !

josnic
De Selena pe 10 Decembrie 2016

Nu o pot numi medic.Ci mai degraba vanzator si promoter de medicamente scumpe.Mi a distrus copilul.I a dat zeci de diagnostice,i a schimbat lapticul de 100 ori i a dat peste cap intreg metabolismul.Fugiti de ea!!!pt binele copilului vostru.

comportament total lipsit de respect
De Neacsu pe 29 Noiembrie 2016

Buna ziua! am încercat sa fac o programare la dna dr si am rămas foarte surprinsă de modul in care am fost tratată. Încă de la început vreau sa va spun ca întotdeauna am recomandat-o la toate cunoștințele mele si am venit la ea cu mare încredere. Am sunat pentru programare la numărul afișat, 0722786267. Fara sa răspunda la salut m-a pasat la asistenta, însă nu înainte de a -mi spune ca am sunat la ea si nu la programări. Asistenta m-a întrebat la fel de grabita ce problema am cu fetița, si imediat mi- a transmis si alternativele(nu stiu ce competente are) sa merg la ORL ( deși am mai fost la ea cu fetița pt otita ) iar pentru a doua problema ( o ușoară umflatura in zona pieptului, bănuim noi de la centura de inot) sa mergem la medicul chirurg pentru prelevare de țesut. Mi se pare strigător la cer modul in care trateaza pacienții. Vroiam părerea dansei pentru ca am încredere, dar daca este supraaglomerata varianta cea mai buna este sa nu mai răspunda la telefon. Imi amintesc când lucra la Medical Top. Imi răspundea la orice ora la telefon.... vorba romanului este încă o data confirmată: " când ajungi sus, uiți de unde ai plecat"! Chiar daca si-a terminat vila, mai tb sa o si intretina, deci are nevoie de pacienti, nu?

Prima vizita si ultima!
De Mihaela pe 01 Noiembrie 2016

Un medic rece, care nu schiteaza nici un zambet, nu vorbeste prea mult, deranjata daca copii mici plang. Noua ne-a spus din prima ca numele fetitei este clar a unui copil alintat, fara sa ne cunoasca pe noi sau pe copil. De la un medic pediatru ma asteptam sa fie mai apropiata de copii, mai calda, mai comunicativa. Reteta a fost lunga cu multe, multe medicamente scumpe(stim cu totii de ce). Multi copii care intra pe banda rulanta cand pe o usa cand pe alta, in 10 minute ai iesit. Noi sigur nu vom mai calca pe la dansa, chiar daca este langa blocul nostru.

Prima vizita/prima impresie
De Savastr pe 14 Iulie 2016

Genul de persoana calma, plăcuta, relaxata, si blânda.
A explicat foarte detaliat si organizat ce ne trebuie pentru cazul nostru, fara graba, mai o gluma "pe ici colo" a dezamorsat atmosfera dupa o noapte de colici si țipete ;); sfaturi solide si clare pentru Alimentația mamei si nu numai, s-a comportat foarte frumos cu Jr., o persoana dedicată jobului, căreia ii place ce face, si face din suflet, asta este prima mea impresie cap coada ; cu siguranța vom apela la cunoștințele d-nei Dr. Pe viitor si o recomandam cu drag.

La fel si doamna asistenta foarte proactiva comparativ cu specimenele întâlnite in alte Cabinete private unde parca abia așteptau sa plecam. Ne-a acordat timpul necesar pentru a ne oferi extra informații, detalii etc.

FELICITARI!!
De Ioana pe 28 August 2015

Felicitari pentru rezultatele obtinute!!

colici
De Andreea pe 28 Martie 2015

Buna seara, am o fetita de 6 luni fara o zi , si inca nu am scapat de colici si nu stiu ce sa mai fac , o doare foarte rau uneori. Adevarul este ca i.am schimbat laptele de nenumarate ori pentru ca nu prea manca din cauza durerilor. Saptamana trecuta a avut diaree cu mucus si pediatra ne.a prescris milupa milumil hn 25, si ia mers foarte bine , din cauza ca nu are lactoza ..... ma gandesc , manca si un litru pe zi iar scaunul era ceva mai tare dar nu era constipata, colici aproape ca nu mai avea. Azi am vorbit cu pediatra si ne a prescris milupa milumil 1 si dupa aceea sa trecem la 2 , dar vejnica problema , nu manca si o durea asa de tare ca evita saraca sa manance. Tot azi m.am consultat si cu dr de familie si mi a zis ca daca cu milupa milumil hn 25 , ii merge bine sa continui cu el . Dar ma gandesc ca acum nu mai are diaree sa nu o constipe... va rog sa imi dati un sfat ca nu stiu ce sa mai fa , ce lapte sa ii mai dau , stiu ca nu estd bine sa il schimb mereu dar am fost nevoita. Multumesc anticipat!

hemoroizi la bebelus de 2 luni
De Constantin cristian pe 19 Martie 2015

bun ziua, este posibil ca un bebelus de doua luni sa aibe hemoroizi dupa o costipatie, scaunul in timpul constipatie este exact ca la adulti, tare dar nu uscat, constipatia a afacuto pentru am schimbat lptele praf HUMANA CU HUMANA AR pentru ca vomita mai rau.

Incredere 100%! Un fel de House, de data asta adevarat
De CATALIN pe 14 Octombrie 2014

Buna dimineata dragelor si dragilor,

Am ales sa fac o cronica Doamnei doctor tocmai pentru ca mi se pare ca intruneste toate calitatiile unui medic profesionist. Intamplator am avut nevoie de doamna de mai multe ori, raspunsul a fost in totdeauna prompt.

Stiu ca sunt uni care vor spune ca "a...la Voroneanu trebuie sa astepti" DA si NU, Da, daca nu te duci cu o programare prealabila si daca e de obicei dupa ora 4 sau sambata cand toti se imbolnavesc.

Noi rar am avut astfel de experiente, iar asteptarea nu a fost mai mare de 20 min (oameni buni se lucreaza cu OAMENI, mai mult COPII, asta nu se face cat ai bate din palme).

O sa spuneti ca greseste, poate. E om, care per ansamblu mie personal nu mi-a gresit cu nimic . Mai mult, Cati medici v-au scris noaptea la 12 sa va intrebe cum e copilul ?! Cati medici v-a chemat pe cabinet la 9 seara ca sa fie siguri ca copilul e bine ?! Cati medici au stiut sa spuna ( sa recunoasca ) aici nu e de competenta mea ). La noi, doamna a fost prima.

O sa spuneti ca e marketing, o fi nu ma intereseaza. Mie mi-a salvat copilul. Stie sa isi faca treaba profesional fara a lua decizii in graba (chiar daca noi, tinerii parinti cateodata o luam razna). Mereu este informata si cauta ultimele noutatii in domeniu, asta face un cercetator bun. Mereu este alaturi de tine atata vreme cat ii urmezi sfaturile.

Multi dintre dumneavoastra isi dau cu parerea dupa ce au fost odata la doctor. Incercati sa o vizitati regulat, nu numai cand doare. Preventia e mai buna decat tratamentul! O sa aveti surprize placute. O sa descoperiti ca e OM inainte de toate!

Eu va multumesc Doamna,

Cu respect,
Catalin

Din pacate, mai face si gafe
De Nu conteaza pe 09 Mai 2014

In cazul baietelului meu a luat o decizie care il va costa scump: a executat o manevra de decalotare fortata fara permisiunea mea, lucru ce a dus la multe neajunsuri in timp: pete de sange pe scutec, infectie urinara, si, in final instaurarea unei fimoze cicatriceale care trebuie operata. Toate acestea puteau fi evitate daca se informa ca baieteii nu trebuie decalotati fortat, ca in jurul pubertatii acest lucru se va intampla de la sine. Dar, la fel ca in cazul mai multor subiecte controversate de acest gen, medicii au pareri diferite si adopta ceea ce este mai convenabil, luand decizii in necunostinta de cauza, provocand traume fizice si psihice, asupra copilului si a parintilor.

Contact Dr. Voroneanu Liliana

Adresa

Mioritei, 88, Bacau, Bacau

Reper vis a vis de magazinul Lidl Vama / Gara
Site livmed-pediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.