• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
131 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Voroneanu Liliana

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

pediatrie

pediatrie

Cabinet medical pediatrie Liv Med Bacau

program orar:
luni - vineri: 08:30 - 13:30 - 15:30 - 18:30
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000

Opinii utilizatori

Dr. Voroneanu Liliana
De Alina pe 19 Februarie 2011

Este o doctorita foarte buna. V-o recomand cu toata increderea. Si cabinetul este super ok. Asa da!

Dr. Voroneanu Liliana
De Prof. florea, iasi pe 18 Februarie 2011

Nu stiu ce performante intelectuale au blogerii care se exprima, au pareri despre activitatea medicala a unui doctor sau altul. Personal consider ca e decent si de bun simt sa apreciem strict rezultatele profesionale directe, modul de comunicare, amabilitatea, etc. pentru prestatia unui medic bun sau rau. Nu poti sa-ti permiti sa faci afirmatii privind modul de administrare sau tratamentul prescris de un doctor (care acumuleaza 12 ani de studii superioare in medicina), atat timp cat tu esti paznic sau ziarist sau constructor, fiecare cu meseria lui, in care fara indoiala sunteti fiecare mai mult sau mai putin pregatit. Pentru actele medicale corecte sau gresite exista specialistii din Colegiul medicilor. Fiecare individ se pricepe la masini, fotbal etc, cu medicina este mai greu, chiar si pentru cei care o practica. Si va spun ca dr. Voroneanu este un doctor si un om de nota zece si cu acte si fara. Cat despre preturile consultatiilor si vaccinurilor administrate la cererea parintilor, fiecare patron si le stabileste dupa politica lui financiara. La vechiul loc de munca, la clinica d-lui dr. Boana d-na dr. Voroneanu era angajata, nu stabilea tarife de consultatie. Sa fim mai cumpatati si obiectivi. E usor sa darami ceva, mai greu este sa construiesti si, dupa cum se vede, concurenta este destul de deranjata de existenta acestui cabinet.

Dr. Voroneanu Liliana
De Cristina vacariu, roman pe 17 Februarie 2011

Am ajuns la dna dr. Liliana Voroneanu datorita greselii facute de un medic chirurg, care la o simpla durere de burta a fetitei mele de 5 ani, a propus operatia de apendicita. Asadar nefiind multumita de diagnosticul pus, am ajuns la Bacau, pe mainile acestei femei inimoase, care se comporta exemplar cu pacientii si pe care ii trateaza cu toata seriozitatea. Din fericire pentru mine copilul avea probleme cu stomacelul si nu s-a pus problema de operatie. Ii multumesc pe aceasta cale si sa va dea Dumnezeu cat mai multa sanatate!

Dr. Voroneanu Liliana
De Marcel b. pe 17 Februarie 2011

Doamnelor, da nu va mai alarmati, din experienta avuta cu copilul meu, am ajuns la concluzia ca dr. Voroneanu este printre cei mai buni medici din Bacau, care a reusit sa trateze si sa tina sub control cazul destul de complicat al copilului meu. Si inca ceva, daca o sa fiti amabili sa o intrebati si nu ati fi asa de rautacios, ati afla ca a renuntat la doctorat, pentru a avea mai mult timp pentru pacienti, nu a fost exmatriculata. Asa scrie pe un site, nu specifica neprezentarea, pentru lamuriri, intrebati-l pe prof. Burlea, seful asociatiei medicilor pediatri dim Romania. Incercati sa fiti obiectivi.

Dr. Voroneanu Liliana
De Maria, focsani pe 17 Februarie 2011

Cu siguranta nu poate un om sa faca totul perfect, pentru a multumi pe toata lumea. Doamna dr., din cate o cunosc eu, se straduieste. Noi facem naveta din Vrancea, unde nu am gasit un medic care sa rezolve cazul copilului nostru. Nici doamna dr. nu a stabilit de la inceput diagnosticul copilului nostru, dar pastrand contact permanent, am ajuns la un rezultat pozitiv in final si copilul este vindecat. Noi o recomandam in continuare, chiar daca mai sunt si unii parinti suparati. Si apropo, noi am facut toate vaccinarile la dumneaei fara sa comentam costul si schema a fost apreciata de o ruda, medic de profesie, din Canada. No comment.

Dr. Voroneanu Liliana
De Carmen v. pe 17 Februarie 2011

Am mai citit si stim despre cazul dumneavoastra. Ramanem la opinia noastra si a altor parinti din anturajul nostru, ca dr. Voroneanu este un medic foarte bun, cu suflet mare, care poate fi recomandat oricand. Copilul nostru este de 3 ani la dumneaei si nu neg ca au fost situatii cand s-a consultat cu profesori din Iasi, dar rezultatele au fost bune. Nu cred ca situatia prezentata de dvs a fost tratata cu rea intentie. Orice om mai are si momente de slabiciune saqu greseste. Sanatate multa dvs si familie dumneavoastra, cu siguranta ati gasit un medic foarte bun, de care sunteti multumiti.

Dr. Voroneanu Liliana
De STEFAN pe 17 Februarie 2011

Mie aceasta "doctorita" mi-a intoxicat copilul de o luna jumatate. Ficatul si rinichii daca nu interveneam la timp la specialisti adevarati de la Bucuresti, riscam sa pierdem copilul. Nu este posibil sa pui un diagnostic fara analize si sa percepi tarife atat de mari. In plus sa nu ai grija de sufletele ce le-ai in grija! Sa iti bati joc de marea majoritate a "clientilor", pentru simplul motiv ca "ai prea multi" si nu mai ai timp de toti, sa incerci sa iti justifici apoi lipsa de interes astfel mi se pare indolenta si prostie! Povestea noastra pe scurt se prezinta asa: Cand a vazut ca isi schimba culoarea copilul de numai o luna jumatate si nu mai ia in greutate, in loc sa ii faca analizele la sange si sa ii puna un diagnostic corect, mi-a recomandat un alt sampon(evident mult mai scump) si o groaza de vitamine - la asta se pricepe cel mai bine, ori tot comisionul o fi de vina? In luna a treia cand copilul avea aceeasi greutate ca in prima luna, imi da in sfarsit analize sa fac la copil si cand le primeste o da din colt in colt ca nu stie ce are copilul, trimitandu-ma la profesorii dumneaei de la Iasi. Apoi cand i-am cerut socoteala pentru banii ce i-am cheltuit aiurea cu dumneaei, inventeaza tot felul de scuze puerile de genul: "am vorbit cu profesorii mei care m-au criticat pentru faptul ca nu am facut analizele mai din timp".

Vaccinarile evident ca la ea costa cel mai mult din tot orasul si erau recomandate - numai din ratiuni financiare, atat timp cat unele sunt practic pentru boli ce nu se pot face in zona noastra consultatia la fel. Evident ca am plecat spre alte clinici din capitala pentru a imi salva copilul de aceasta "doctorita"! Dupa o luna de spitale si de bani cheltuiti din cauza dumneaei, copilul este bine si sper din tot sufletul ca aceasta experienta neplacuta avuta cu aceasta "doctorita" sa nu o mai traiasca nimeni. Pe principiul ca nu exista padure fara uscaturi, sunt destui specialisti adevarati si in Bacau, care nu au fost exmatriculati de la Scoala Doctorala si care evident nu pot fi judecati dupa "profesionalismul" acestui medic.

Dr. Voroneanu Liliana
De Elena M pe 16 Februarie 2011

Sper sa nu plictisesc pt ca am mai postat pe undeva, dar vin cu o completare care se leaga de amabilitatea doamnei dr. Putin medici iti raspund la mesaje pe telefon duminica. Am avut o problema cu fetita si eram indecisa ce tratament sa institui, pt ca era sfarsit de saptamana si stiam ca nu este la cabinet, asa ca am lasat un mesaj pe telefon, mi-a raspuns si pt mai multe detalii chiar am sunat-o duminica dupa-amiaza si a raspuns. Oameni buni cati medici cunoasteti asa? Fara a va fi prieteni, rude etc si incercati sa fiti obiectivi. Inca o data multumim d-na dr!

Dr.Voroneanu Liliana
De Musceleanu Ligia,Tg.Ocna pe 11 Februarie 2011

Merg la dansa de 2 ani, am fost si sunt foarte multumita, o deranjez si cu sms-uri si cu mail-uri si de fiecare data mi-a raspuns, este un doctor foarte bun, o recomand si, ii dorim multa sanatate, nastere usoara si sa aiba in continuare grija de copilasii nostrii.

Dr. Voroneanu Liliana
De Daniela pe 03 Februarie 2011

Ca sa fii parinte nu iti trebuie studii, meseria de parinte se invata zi de zi, pe cea de medic o practici.Din punct de vedere profesional cred ca este foarte buna si nu numai atat, dar si din punct de vedere emotional este foarte buna. Felicitari si bafta in continuare. Stai linistita, plata se face la casierie.

Contact Dr. Voroneanu Liliana

Adresa

Mioritei, 88, Bacau, Bacau

Reper vis a vis de magazinul Lidl Vama / Gara
Site livmed-pediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.