• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
131 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Voroneanu Liliana

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

pediatrie

pediatrie

Cabinet medical pediatrie Liv Med Bacau

program orar:
luni - vineri: 08:30 - 13:30 - 15:30 - 18:30
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000

Opinii utilizatori

Pentru Cornelia
De Andreea pe 14 Iunie 2011

Te rog, spune-mi cum se numeste alergologul din Bucuresti la care ai fost si unde il pot gasi.As vrea sa merg si eu cu copilul meu.

Dr. Voroneanu Liliana
De Cornelia pe 13 Iunie 2011

Eu am un copil de 4 ani dg de dna dr cu multiple intolerante si alergii alimentare si la factori din mediu,, am mers pe trat date si de dna dr Voroneanu si de dr. alergolog si din iasi si din Bucuresti. sincer copilul acum este pe un sirop de plante pt alergie - nu stiu daca este acelasi - recomandat de Bucuresti - nu de dr Voroneanu - si merge copilul foarte bine: probabil nu a mers in cazul copilului dvs. Eu imi respect opinia ca nu toate medicamentele se portivesc la fel de bine pt toti copiii si nu toti copiiii raspund la fel. Respect opinia Dr voroneanu.

Dr. Voroneanu Liliana
De Andreea pe 13 Iunie 2011

Sincer m-am cam saturat de retete cu siropuri multe si foarte scumpe si fara efect, iar copilul meu a stat saracutul patru zile cu febra 39, timp in care am facut doua controale la cabinet.Si inca ceva : pediatrul alergolog de la Iasi mi-a interzis siropul din plante, si ala foarte scump, pe care dna doctor mi l-a recomandat pentru alergie.

Dr. Voroneanu Liliana
De Georgian pe 10 Iunie 2011

Cabinetul e ok, personalul e ingrijit, amabil, cam aglomerat, ce e drept si greu de mentinut ora programarii, se mai intarzie cu alte urgente. Spatiu placut pt copii. Curatel.

Dr. Voroneanu Liliana
De Mihaela lupu pe 09 Iunie 2011

Finuta, sensibila si profesionista. Este un doctor cautat, cu procente mari de reusite, nu in ultimul rand, apreciata de majoritatea pacientilor ei.

Dr. Voroneanu Liliana
De Mihnea pe 01 Iunie 2011

Personal, am avut numai cuvinte de lauda. Este cam aglomerat, dar merita. Pret rezonabil, spatiu placut si bine utilat.

Dr. Voroneanu Liliana
De Ana-maria pe 31 Mai 2011

Superdoctorita! Nota 10!

Dr. Voroneanu Liliana
De Ciprian tihulca, onesti pe 30 Mai 2011

Noi vizitam aproape lunar cabinetul doamnei doctor, din Onesti, cu 2 copii, fetita de 1 an jumate si baietelul de 5 ani. Am ascultat indicatiile dumneaei si nu am avut probleme cu cei mici, in afara de mici raceli sau tuse, care tratate au trecut. O stimam pe d-na dr. pentru ca este priceputa, atenta cu pacientii si la locul ei. felicitari si sanatate doamna! Cu adevarat, omul sfinteste locul. Dumnezeu sa va ajute in ceea ce faceti.

Dr. Corbeanu Onoriu
De Mihaela pe 27 Mai 2011

Este un doctor tanar, bine pregatit, cu un procent foarte mare de reusite medicale, atenta cu pacientii. nu te bruscheaza, nu tipa la tine, iti explica detaliat ceea ce ai de facut ca parinte. cat despre nereusite, nu am auzit de niciun doctor sa nu dea si rateuri, nu neaparat din vina lui.

Dr. Voroneanu Liliana
De Misha pe 26 Mai 2011

Cea mai tare doctorita din Bacau! Inca mai apare pe pagina lui medicaltop, desi nu mai lucreaza de 1 an acolo! Poate mai vin pacienti derutati.

Contact Dr. Voroneanu Liliana

Adresa

Mioritei, 88, Bacau, Bacau

Reper vis a vis de magazinul Lidl Vama / Gara
Site livmed-pediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.