• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
131 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Voroneanu Liliana

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

pediatrie

pediatrie

Cabinet medical pediatrie Liv Med Bacau

program orar:
luni - vineri: 08:30 - 13:30 - 15:30 - 18:30
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000

Opinii utilizatori

Dr. Voroneanu Liliana
De Veghes mihaela pe 23 Noiembrie 2010

Am observat pe dna dr voroneanu in timpul consultatiei, cu stetoscopul la ureche, nu poate raspunde la telefoanele de pe birou in timp ce suna. Eu de obicei vin la cabinet pentru consultatii, la telefon nu se poate achita pretul consultatiei si se poate intelege si reteta in mod eronat.

Dr. Voroneanu Liliana
De Orae pe 22 Noiembrie 2010

Ar fi super, nimeni nu contesta faptul ca e priceputa, ci doar ca nu raspunde la telefon in situatii in care ai imperativ nevoie de ea.

Dr. Voroneanu Liliana
De Boogeyman pe 21 Noiembrie 2010

Parerea mea este ca e cea mai buna doctorita pediatra din Bacau. Eu am avut ceva probleme cu baietelul meu si a fost singurul doctor care a reusit sa-l faca bine. Acum merg de fiecare data la dumneaei si am un baietel frumos si sanatos. O recomand cu drag tuturor.

Dr. Voroneanu Liliana
De Mariana toma-zaharia, bacau pe 16 Noiembrie 2010

Eu am fost la doamna doctor cu baietelul meu, a fost foarte frumos, este foarte amabila si vorbeste, explica pe intelesul parintilor. v-o recomand. Datele de aici nu mai corespund, cabinetul ei este pe langa gara, la vama noua.

Dr. Voroneanu Liliana
De Cyps pe 12 Noiembrie 2010

Disponibilitate si profesionalism maxim! Recomand tuturor!

Dr. Voroneanu Liliana
De Cornelia manoliu pe 11 Noiembrie 2010

In general, pentru febra mare se merge la urgenta in week-end. Si eu am avut o discutie cu doamna dr. referitoare la raspunsul la telefoane. Dupa 1 saptamana de munca de dimineata pana seara la opt, mai simte si omul nevoia sa se odihneasca. Si au fost cazuri cand parintii nu au inteles corect tratamentul dat prin telefon si pot aparea complicatii mai mari, gen intoxicatii. Si eu am parere buna despre Dr. Boca si Miron, am fost si eu cu copilul la ele, dar o prefer pe dna dr. Voroneanu.

Dr. Voroneanu Liliana
De Higiu bianca pe 10 Noiembrie 2010

Este o doctorita foarte buna. Sunt foarte multumita de ea, de cate ori am probleme cu fetita o duc numai la doamna doctor si o trateaza numai cu homeopate.

Dr. Voroneanu Liliana
De Albert alina pe 05 Noiembrie 2010

Eu personal pot sa spun ca aproximativ este cea mai buna dr. pediatra din Bacau, m-a ajutat enorm cu fetita cand am avut nevoie, de multe ori a stat peste program ca sa-mi poata consulta fetita pentru ca nu-mi facusem programare, sunt foarte multumita si fericita ca pot sa o am pediatra la fetita mea.

Dr. Voroneanu Liliana
De Adina pe 03 Noiembrie 2010

In privinta raspunsului la telefoane, s-a intamplat de 2 ori sa am copilul bolnav in weekend-uri, cu febra peste 39, si dr Voroneanu sa nu raspunda la telefon sau apoi sa le aiba inchise. Iar despre aerosoli, nu e singura care recomanda asa ceva in bronsite, laringo-faringite. Va zic cel putin doi medici pediatri care mie personal mi-au dat de facut aerosli cu baietelul: dr. Miron Ioana si dr. Boca.

Dr. Voroneanu Liliana
De Tutu magdalena, margineni pe 02 Noiembrie 2010

Eu am fost la vechiul loc de munca al d-nei doctor pentru controlul 2 si nu au vrut sa ne spuna unde o gasim, ca a plecat de la ei. Va multumesc pentru detalii. Cabinetul arata superb! E un exemplu bun pentru toti medicii din Bacau, se pot face si lucruri bune si frumoase. Si a coborat si pretul pentru consultatie. Si daca tot nu au vrut sa spuna unde s-a mutat, va spun eu, tel pt. cabinet la LIV MED, vis a vis de Vama gara, 0234.700.000, 0722.654.755.

Contact Dr. Voroneanu Liliana

Adresa

Mioritei, 88, Bacau, Bacau

Reper vis a vis de magazinul Lidl Vama / Gara
Site livmed-pediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.