• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
131 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Voroneanu Liliana

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

pediatrie

pediatrie

Cabinet medical pediatrie Liv Med Bacau

program orar:
luni - vineri: 08:30 - 13:30 - 15:30 - 18:30
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000

Opinii utilizatori

Dr. Voroneanu Liliana
De Daniela iacob, bacau pe 01 Noiembrie 2010

Cred ca cel mai bine este sa cunoasteti oamenii personal, pentru a trage o concluzie pertinenta. Datele de pe acest site nu sunt actualizate, doctorita nu mai lucreaza la clinica Medical Top, o gasiti la cabinetul LIV MED, vizavi de Vama si de magazinul PLUS de la GARA. Personal, cred ca este un doctor bun, in Bacau nu sunt foarte multi, dar merita sa vedeti si cum arata un cabinet modern, in care s-a investit cu cap.

Dr. Voroneanu Liliana
De Matei cerasella, focsani pe 28 Octombrie 2010

In Bacau un medic pediatru bun este dr. Liliana Voroneanu. E pediatra fetitei mele. Eu personal sunt foarte multumita de ea. E o femeie cu multa rabdare, tact si discernamant. E foarte sociabila si atasata de copii. Face consultatii si la domiciliu, o poti suna oricand ai nevoie. Eu o recomand cu toata inima.

Dr. Voroneanu Liliana
De Daniela tihulca, bacau pe 28 Octombrie 2010

Eu merg de 2 ani cu fetita la doamna doctor si sunt foarte multumita de ea. La fel ca mine, aproape toate mamicile de la blocul unde stau au acelasi pediatru. E normal sa fie si mamici putin suparate, la cabinet este aproape tot timpul aglomerat, dar probabil pentru ca este un medic solicitat. Si, doctorul e si el om, are voie sa fie obosit sau stresat din cand in cand. Dar nu cred ca doamna doctor duce lipsa de bun simt. Cat despre experienta, lasati doctorii sa vorbeasca si aveti de unde alege. La revedere si sanatate tuturor copiilor!

Dr. Voroneanu Liliana
De Burchi Monica, Bacau pe 26 Octombrie 2010

Personal sunt nemultumita. Am ales alt medic cu mai multa experienta si bun simt.

Dr. Voroneanu Liliana
De Adriana balint, bacau pe 19 Octombrie 2010

Eu nu am intalnit multi medici care sa-ti raspunda la 2 noaptea la telefon. Si sambata si duminica. Marea majoritate a doctorilor vineri la pranz arunca telefonul. Cat despre copii, al meu abia asteapta sa se duca la doctorita la cabinet. Pana acum nu am avut probleme, chiar si cand situatia financiara nu era prea roza, ne-a mai dat consultatii si prin telefon. Important este ca avem copilul sanatos. Ne pare rau daca nu a reusit in toate cazurile, nimeni nu-i perfect.

Dr. Voroneanu Liliana
De Miky pe 13 Octombrie 2010

Daca nu aveti idee ce inseamna sa ajungi medic, dupa 6 ani de facultate, 1 de stagiatura, 3, 4, 5, 6 de rezidentiat si examene de specialitate, nu va mai dati cu parerea despre actul medical. Fiecare cu meseria lui. Bine ca mai sunt cativa medici buni si amiabili si devotati, platiti pe bani putini, comparativ cu salariile din UE. Cat despre aprecieri, numai de bine.
Cat despre uscaturi, sa-si vada fiecare copacul din ochi.

Dr. Voroneanu Liliana
De Diana Ripa pe 13 Octombrie 2010

Personal sunt foarte multumita de doamna dr. Voroneanu, mie mi-a dat numai diagnostice ok si de tratamente ce sa mai vorbim direct la tinta. De asemenea, apreciez mult faptul ca de fiecare data merge pe tratamente homeopate si nu arunca direct cu antibiotice. Aveti idee cati pediatri din Bacau au habar de aerosoli in faringite, laringite? Va spun eu: niciunul, cu exceptia acestui medic. Cat despre bani cheltuiti si tarife, acestea sunt la fel peste tot, nu vi-i scoate nimeni din buzunar cu forta. Asadar va recomand acest medic cu multa caldura si incredere.

Dr. Voroneanu Liliana
De ILEANA SAVIN, BACAU pe 12 Octombrie 2010

Si eu am auzit numai lucruri bune. Daca nu aveti rabdare sa stati la rand la un medic bun, mergeti in spital, sa vedeti cum sunteti tratati. Cat despre vaccinuri, eu le-am facut pe toate, citind despre ele si informandu-ma de pe internet. Si inca ceva, ea este angajata la o clinica, nu stabileste preturile de consultatii. Eu merg cu copilul in continuare la ea si sunt foarte multumita.

Dr. Voroneanu Liliana
De Cristian pe 12 Octombrie 2010

Mie doctorita Voroneanu mi-a diagnosticat copilul cu leucemie. Dupa tratamente la Spitalul universitar din Iasi si operatie de transplant la Viena, am reusit sa salvam copil. Mai cautati si alte pareri, cat timp se sta la coada la ea la programari. Aveti prea multa rautate, incercati sa fiti obiectivi.

Dr. Voroneanu Liliana
De Stefan pe 10 Septembrie 2010

Mie aceasta "doctorita" mi-a intoxicat copilul de o luna jumatate. Ficatul si rinichii daca nu interveneam la timp la specialisti adevarati de la Bucuresti, riscam sa pierdem copilul. Nu este posibil sa pui un diagnostic fara analize si sa percepi tarife atat de mari. In plus sa nu ai grija de sufletele ce le ai in grija! Sa iti bati joc de marea majoritate a "clientilor", pentru simplul motiv ca "ai prea multi" si nu mai ai timp de toti, sa incerci sa iti justifici apoi lipsa de interes astfel mi se pare indolenta si prostie!

Povestea noastra pe scurt se prezinta asa:
Cand a vazut ca isi schimba culoarea copilul de numai o luna jumatate si nu mai ia in greutate, in loc sa ii faca analizele la sange si sa ii puna un diagnostic corect, mi-a recomandat un alt sampon(evident mult mai scump) si o groaza de vitamine - la asta se pricepe cel mai bine, ori tot comisionul o fi de vina? In luna a treia cand copilul avea aceeasi greutate ca in prima luna, imi da in sfarsit analize sa fac la copil si cand le primeste o da din colt in colt ca nu stie ce are copilul, trimitandu-ma la profesorii dumneaei de la Iasi. Apoi cand i-am cerut socoteala pentru banii ce i-am cheltuit aiurea cu dumneaei, inventeaza tot felul de scuze puerile de genul: "am vorbit cu profesorii mei care m-au criticat pentru faptul ca nu am facut analizele mai din timp".

Vaccinarile evident ca la ea costa cel mai mult din tot orasul si erau recomandate - numai din ratiuni financiare, atat timp cat unele sunt practic pentru boli ce nu se pot face in zona noastra consultatia la fel.
Evident ca am plecat spre alte clinici din capitala pentru a imi salva copilul de aceasta "doctorita"! Dupa o luna de spitale si de bani cheltuiti din cauza dumneaei, copilul este bine si sper din tot sufletul ca aceasta experienta neplacuta avuta cu aceasta "doctorita" sa nu o mai traiasca nimeni. Pe principiul ca nu exista padure fara uscaturi, sunt destui specialisti adevarati si in Bacau, care nu au fost exmatriculati de la Scoala Doctorala si care evident nu pot fi judecati dupa "profesionalismul" acestui medic.

Contact Dr. Voroneanu Liliana

Adresa

Mioritei, 88, Bacau, Bacau

Reper vis a vis de magazinul Lidl Vama / Gara
Site livmed-pediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.