• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Adrian
241 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Opinii utilizatori

Un supererou pentru mine
De FRINCU ANDA pe 08 Decembrie 2011

Buna ziua, Cine cunoaste putina medicina sau vrea sa se informeze sa tina cont de ceea ce va voi spune acum: cu un diagnostic de pneumocistis carini cu rata de supravietuire 1% in marea majoritate a cazurilor si cu un diagnostic rezervat la un copil de 3 luni acest mare om si-a pus tot sufletul pe masa si tot ceea ce stia si dupa 10 zile de coma profunda si detresa respiratorie acuta mi-a salvat fiinta cea mai draga din lume pentru mine atunci cand cei din Ploiesti au ridicat din umeri si mi-au pus verdict clar: pana dimineata moare. Acesta este doctorul Stanciu; nu o fi perfect ca si noi de altfel, dar e un mare doctor; Cand venea ora 6.30 dimineata era langa mine sa vada ce face puiul meu drag si stiam ca nu mi se mai poate intampla nimic rau. Indiferent cum ar fi daca vreti sa vedeti umilinta si bataie de joc veniti in Ploiesti la pediatrie.

Dr. Stanciu Adrian
De Ggg pe 07 Decembrie 2011

Buna ziua, degeaba ii luati apararea. Am incercat iar o sapt sa sun, cate 2-3h din min in min ca intr-un final sa-mi raspunda secretara si sa imi zica, pai reveniti pe la ora 3 sa vedem ce zice d-l docctor. Zis si facut. Ca raspuns am primit ca nu va primeste azi d-l doctor. Si copilasu meu de numai 2 ani are astm dupa d-l doctor. Si acum iar tueste. Pot sa ma duc la alt doctor cu diagnosticul asta? Nu trebuie sa revin tot la el al control? Si el nu ne primeste? Dupa parerea mea, cu toaata experienta si lauda din partea ta si a altora ca tine, Sa-ti puna un diagnostic si apoi sa iti zica ca nu te primeste azi. Nota 0.

Lamuriri
De Raluca pe 30 Noiembrie 2011

Pacientii nu sunt triati de asistenta! Asta in niciun caz, te asigur! Toate listele de urgente ajung la dl dr., si dansul hotaraste cine si la ce ora vine.
Despre timpul consultatiei, am mers la d-lui de cateva zeci de ori, si nicicand consultatia nu cred ca a durat mai mult de 5 minute. In schimb am mai fost la medici care ne-au tinut o ora in cabinet, dar am plecat de acolo asa cum am venit, nelamuriti. Ce inseamna nu "nu pot da de dl dr"? Eu cand am nevoie, sunt si 2 ore continuu, pentru ca suna ocupat. Si s-a intamplat sa nu ma poata primi 3 zile la rand, dar am sunat zilnic, si pana la urma am ajuns la dlui.

Sanatate!

Dr. Stanciu Adrian
De Ggg pe 21 Noiembrie 2011

Am fost si noi de cateva ori la dr. Stanciu ca prin minune. Am avut noroc sa fim primiti.
Ce pot sa spun e ca e un om cu toane. Depinde cum il prinzi. Am fost cu puiul de la 12 zile la el. Atunci intr-adevar l-a consultat ok. Am mai fost inca odata cand a racit si a avut probleme la stomacel si atunci l-am gasit sictirit si in 5 min ne-a expediat si nu ne-a explicat mare lucru. Am mai fost odata si iar ne-a primit ok. Ba chiar a zambit si a glumit cu noi si ne-a diagnosticat si tratat cum trebuie. Ultima oara, am fost prin septembrie 2011 si atunci, abia ne-a primit seara pe la 8 si pentru ca am fost ultimii pacienti in 5 min ne-a expediat si doar s-a uitat pe niste analize facut le medlife, care dupa parerea mea erau facute prost( dar dr. stie mai bine) si ne-a zis ca avem astm bronsic. Ne-a mai chemat in schimb a doua zi la spital, la Budimex si acolo a fost iar foarte uimit ca ce cautam noi la usa lui cand am intrat in cabinet. Si dupa ce i-am prezentat situatia, si-a amintit. E normal are multi pacienti. Si mai ales nu stam toata ziua la usa clinicii lui sa ne stie ca pe un cal breaz asa cum fac alte mamici care au copii cu probleme si care sunt probabil prietene cu secretara. Aici intr-adevar e o problema. Foarte greu ajungi la d-l doctor. Secretara triaza pacientii. Daca ai noroc sa iti raspunda si sa te aleaga, e bine, daca nu, poate sa moara copilul tau. Si pe dr. putin il intereseaza atata timp cat el are nr de pacienti stabilit. Asa, va spunema de ultima vizita. Copilul a fost diagnostica cu astm bronsic si de atunci luam tratament si trebuia sa revenim la control lunar. In plus, iar a inceput sa tuseasca si am intrerupt tratamentul. Insa acum, nu mai pot da de d-l doctor. Ce e de facut in cazul asta?

dr stanciu
De Dana pe 31 Octombrie 2011

Draga doamna Mocofanu, Numarul de pacienti nu-ti spune nimic? Ai urmat tratamentul dat de dansul, ai vazut ca nu a dat gres si nu a lasat urmari? Ce ai fi vrut sa te astepte cu un covor rosu si flori? A vorbit 10 min. la tel. Bun,a vorbit cumva despre masini sau tari straine,sigur a vb.tot despre un caz medical. Spui ca mesteca guma. Si? Trebuie sa se descarce si dansul cumva. El este unul singur caruia ii se cere sa puna diagnostice, nu suntem atatea cu probleme si asteptam minunea de la el, asa cum ai spus si sa stii ca sigur vine,aceasta minune,daca si tu lasi la o parte anumite pretentii care nu-si au rostul. Tu vii la doctor sau la lectii de conduita? In concluzie: este cel mai bun doctor din Romania si sa-i dea Dumnezeu sanatate sa ne faca copii bine!

Dr. Stanciu Adrian
De Mocofanu Gainaru Maria pe 22 Octombrie 2011

Dupa atatea laude m-am dus si eu sa vad minunea (a se citi un doctor interesat de meseria pe care o face). Am gasit un individ plictisit si stresat de numarul mare de clienti (cei ce platesc, nu micutii pacienti). Nu mi-a venit sa cred cand m-a pus sa-mi dezbrac copilul si a vorbit la telefon aprox. 10 min, uitandu-se plictisit din cand in cand la el. Totul a culminat cand a mimat (am intrebat si eu alti medici) ca-mi consulta copilul cu stetoscopul in timp ce mesteca de zor guma. Concluzie: iata cum banii reaseaza un doctor bun si capabil (nu neg ca nu este)in randul confratilor care si-au pierdut interesul pentru pacienti. Pacat!

Nu stiu ce ne-am fi facut fara dumnealui
De Panait Catalina pe 11 Octombrie 2011

Eu am un baietel de 5 ani pe care il tratez la dumnealui de la 6 luni.
Daniel are astm si din cauza asta raceste foarte des, mai ales de cand a inceput gradinita.
Niciodata, dar absolut niciodata nu ne-a gresit tratamentul.
Se poarta frumos cu noi si ne face sa zambim de cate ori intram in cabinet.
E adevarat ca e greu sa obtii o programare, dar merita. Un medic atat de bun, este fi foarte cautat. Trebuie sa intelegem ca si dumnealui e om si are acasa o familie care il asteapta, asa cum ii asteptam si noi pe ai nostrii.

Un bun profesionist, dar, intradevar, greu de obtinut o programare la dansul, dar, per ansamblu, foarte bun medic
De Cristina ghetu pe 28 Septembrie 2011

Eu am fost de multe ori la dansul. Tratamentul a dat rezultate de fiecare data. Un bun profesionist, dar, cum am spus, greu de obtinut o programare la dansul, dar cu putin noroc si indrazneala se rezolva. Trebuie doar sa iti doresti sa ajungi acolo. Asteptarea merita.

Singurul medic in care avem incredere 100%
De Raluca Mandache pe 27 Septembrie 2011

Am mers pentru prima data la dumnealui, cand fetita mea avea 9 zile, pt o evaluare generala (din maternitate nu primisem prea multe informatii)... acum are 5 ani si multumita dlui dr, este sanatoasa, cu foarte putine tratamente invazive la activ (a luat antibiotic de 3 ori pana acum, prima data la 3 ani si 2 luni). Desi sunt o mamica panicoasa, de la cabinetul dlui plec intotdeauna cu inima impacata si linistita.

Dnei secretare, deasemenea eu ii dau nota 10. Intotdeauna a fost intelegatoare, a avut o vorba buna de spus. Si cum bine zicea cineva, dupa atatea ore de vb la tel, de interactionat cu fel de fel de oameni, de stat intre copii urlatori, parinti irascibili (unii)... e mare lucru sa mai ramai cu mintea limpede pana la ora 21... si a doua zi sa o iei de la capat...

Maxima
De Ion Ionela pe 23 Septembrie 2011

Toata stima pentru doctorul Stanciu Adrian si pentru OMUL Stanciu Adrian! Am avut deosebita onoare de a-l cunoaste cu ceva ani in urma (1996) cand am apelat la bunavointa si profesionalismul dumnealui pentru tratatea fiicei mele (are 19 ani acum) si intotdeauna tratamentele prescrise au fost cele mai bune, un medic pediatru care stie sa se comporte cu micutii, uneori mai dur cu parintii (unii merita, noi am patit-o), dar hotarat sa-si faca bine meseria (f. rar azi). Toate urarile de bine, sanatate (si familiei) si multi ani alaturi de copii! Ionela si Alina Ion

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.