Cadouri pentru viitorii tatici

/ / Modificat: 2014-10-24
Cadouri pentru viitorii tatici

Fie ca vorbim despre un prieten apropiat, fratele sau seful tau, un lucru este cert: in curand va deveni tatic, iar tu iti doresti sa ii oferi cadoul perfect care sa il ajute cu adevarat in noua sa aventura! Te intrebi care sunt cele mai potrivite daruri pentru viitorii tatici? Iata cateva idei practice!

Carti despre cresterea copilului

Viitoarea mamica se documenteaza intens inca din primele luni de sarcina, ceea ce nu inseamna ca taticul ar trebui sa se lase pe tanjala: si barbatii au multime de informatii de asimilat despre cresterea unui copil! De aceea, un cadou foarte inspirat este o carte bine documentata, dar nu neaparat foarte stufoasa ori greoaie, cu sfaturi destinate taticilor si menite sa faca din aventura incredibila a cresterii si educarii unui copilas floare la ureche.

Nu ai idee ce anume sa selectezi din puzderia de carti pe acest subiect? Angajatii librariilor ar trebui sa te poata ajuta cu recomandari utile in acest sens. De asemenea, nu ezita sa ceri ajutorul mamelor si tatilor din cercul tau de cunoscuti care sunt deja familiarizati cu literatura din aceasta nisa.  

Rucsac pentru transportul copiilor

Nu ca plimbarea bebelusului in carucior nu ar fi o activitate placuta, dar, pentru un plus de variatie, poti avea in vedere oferirea in dar a unui rucsac conceput intocmai pentru transportul celor mici in deplina siguranta. Pe langa faptul ca viitorii tatici vor aprecia designul barbatesc al acestui tip de accesorii, rucsacul pentru transportul copiilor permite programarea unor vacante relaxante alaturi de cel mic, inclusiv pe munte.

Este important insa sa te opresti doar asupra rucsacurilor de buna calitate, perfect sigure pentru transportul copiilor, prevazute neaparat cu scaun ergonomic, centuri multiple pentru fixarea corespunzatoare a celui mic, parasolar si protectie in caz de averse.  

Cartile de povesti ale copilariei

Toti am fost fascinati de lumea basmelor care ne-au marcat si ne-au imbogatit anii copilariei. Cum viitorii tatici isi doresc sa le ofere urmasilor o copilarie cel putin la fel de plina de fantezie si creativitate, un alt dar inspirat ar putea fi o colectie de povesti si basme clasice, precum sunt cele semnate de Petre Ispirescu si nemuritorii frati Grimm.  

Hainute pentru bebelusi cu mesaje haioase

"Tati este cel mai tare", "Tata munceste, mama cheltuieste" - hainutele pentru cei mici inscriptionate cu asemenea mesaje s-ar putea transforma, la randul lor, in cadouri pentru viitorii tatici. In plus, pe langa mesajul amuzant, body-urile pentru bebelusi sunt mai mult decat binevenite in primele luni de viata, deci gaselnita se va dovedi deopotriva haioasa si practica!

Geanta de scutece pentru barbati

Cum schimbatul scutecelor bebelusului nu va fi doar responsabilitatea mamei, ii poti face o surpriza placuta unui viitor tatic oferindu-i o geanta incapatoare, cu design masculin, conceputa special pentru a permite transportul unui numar cat mai mare de scutece.

Astfel, viitorul tatic va evita si posibilele situatii stanjenitoare in care, din dorinta de a o ajuta pe mamica, ajunge sa ii care el geanta voluminoasa si incredibil de feminina in care a adapostit scutecele si restul produselor necesare ingrijirii celui mic.  

Dispozitive performante pentru ingrijirea copilului

Cei mai multi barbati sunt innebuniti dupa tehnologia de ultima ora si dispozitivele aferente, asadar ai putine sanse sa dai gres daca te hotarasti sa ii oferi unui viitor tatic un gadget performant menit sa ii usureze considerabil munca de ingrijire a copilului.

Te poti opri asupra unei varietati de produse, de la un timer care inregistreaza programul celui mic (mesele, orarul de somn etc.), de tipul Itzbeen Baby Care Timer, pana la un smartphone sau o tableta care permite accesul instant la Internet si la varietatea sa de informatii despre micuti, dar si instalarea unei puzderii de aplicatii destinate parintilor.

Ultimele doua dispozitive s-ar putea dovedi cu adevarat inspirate, in conditiile in care taticii isi vor dori si sa imortalizeze o multime de momente cu copiii lor si vor avea nevoie de tehnologia necesara - neaparat performanta - pentru a-si atinge scopul!  

Tu ce cadou i-ai oferi unui viitor tatic? Ai fost pusa deja in aceasta situatie complicata? Povesteste-ne cum te-ai descurcat in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accesorii pentru tatici

Articole recomandate

Citeste si despre