11 idei de cadouri pentru tatici

/ / Modificat: 2017-12-23
11 idei de cadouri pentru tatici

Luna cadourilor a poposit mai repede decat ne asteptam in calendar, iar goana dupa daruri frumoase pentru toti cei dragi ne secatuieste de orice sursa de inspiratie. Daca ai pregatit surprize frumoase pentru toti apropiatii tai, dar pentru tatic nu ai descoperit cadoul ideal de Craciun, noi iti oferim cateva sugestii si idei foarte inspirate, pe care sa le adaugi in tolba cu daruri a lui Mos Craciun!

Haine la moda

Hainele sunt cele mai la indemana cadouri de Craciun pentru barbati. Chiar daca nu reprezinta daruri foarte creative sau originale, cu siguranta te scot rapid din incurcatura, intrucat sunt tipul de cadouri cu care nu dai niciodata gres.

Niciun tatic nu are suficiente haine in garderoba, de aceea, un articol vestimentar la moda este intotdeauna un cadou binevenit. Printre cele mai potrivite idei de cadouri care constau in haine, se numara:

- costume casual, elegante, business;

- geci sau paltoane;

- pulovere tematice (cu imprimeuri de Craciun);

- camasi;

- pantaloni etc.

Accesorii vestimentare

Hainele sunt intotdeauna completate in garderoba de accesorii vestimentare la moda, perfect adaptate stilului si personalitatii fiecarui taic. In functie de preferinte si de oferta, poti opta pentru cadouri constand in:

- butoni (un cadou elegant si excentric);

- cravate sau papioane;

- ceasuri de lux;

- set de manusi, fular, caciula;

- pantofi sau ghete calduroase de iarna;

- curele.

Aparatura electronica

Gadgeturile sau dispozitivele electronice de ultima generatie fac cu ochiul oricarui barbat modern, dornic sa tina pasul cu tehnologia. De aceea, pentru mamicile care dispun de un buget ceva mai generos in acest an, exista o oferta variata de astfel de produse in aceasta perioada. Cu siguranta, orice tatic s-ar bucura sa primeasca:

- smartphone-uri de ultima generatie;

- tableta;

- e-book;

- aparat foto performant;

- tv led cu cea mai mare diagonala de pe piata;

- sisteme audio home cinema;

- console de jocuri performante etc.

Accesorii pentru masina

Pentru multi tatici, masina este al doilea "copil" al familiei si una dintre cele mai mari comori ale lui. Autoturismul personal este rasfatat si ingrijit cu atentie si mare drag in fiecare zi. Daca vrei sa faci cu adevarat o bucurie taticului de sarbatori, daruieste-i accesoriile preferate de masina - un sistem audio nou sau o sedinta de "tunning" in centre specializate, pentru ca autoturismul sa primeasca un tratament personalizat.  

Seturi de birotica

Pentru taticul "soarece de birou", care lucreaza in corporatii sau companii care presupun munca la birou, seturile de pixuri, agende sau alte articole de birotica pot deveni cadoul ideal de sarbatori. Atat timp cat au un accent personal in designul lor, ies din tiparele clasice si monotone ale banalelor obiecte de birotica si devin un simbol al afectiunii pe care i-o porti.  

Articole si accesorii sportive

  Spune-ne ce pasiuni sportive are taticul, ca sa-ti spunem care este cadoul ideal de Craciun pentru el. Este pasionat de schi, fotbal, tenis, vanatoare, pescuit sau baschet? Te poti inspira din hobby-urile lui sportive pentru a-i cumpara un cadou special, de care sa se bucure nespus. Printre articolele sportive cele mai cautate de sarbatori pentru a fi daruite barbatilor, se numara:

- echipamente sportive (schi, hiking, escalada, tenis, vanatoare etc.);

- articole sportive (schiuri, placa de snowboad, mingi, rachete de tenis etc.);

- accesorii pentru diverse sporturi - manusi, caschete, undite etc.

Parfumuri si produse cosmetice de ingrijire

Chiar daca femeile par sa aiba o slabiciune mai mare pentru parfumuri, exista si barbati cu simturi olfactive pretentioase care nu se impaca foarte bine cu orice fel de mireasma. Pentru un astfel de tatic, parfumurile reprezinta un cadou perfect, intrucat cu siguranta va fi bucuros sa-si completeze colectia cu un nou sortiment.

Si seturile de cosmetice care contin geluri de dus, asftershave-uri, sampoane si alte produse speciale de ingrijire pentru corp reprezinta un dar ideal pentru taticii carora le place sa miroasa bine si sa se ferchezuiasca.  

Carti rare si valoroase

Daca taticul din casa ta este pasionat de lectura si adora sa citeasca din cand in cand o carte buna, nu ezita sa treci pragul targurilor de carte, pentru a-i cumpara si darui cele mai noi, bune si interesante aparitii editoriale. In cazul in care vrei sa ii faci un cadou cu totul special, cauta prima editie a unei carti celebre sau o colectie de titluri rare si originale, cu care sa il surprinzi.  

Ustensile si carti de gatit

Ai un tatic pasionat de gastronomie, care se aventureaza constant in prepararea celor mai sofisticate mancaruri? Inseamna ca sigur duce lipsa de vreo ustensila speciala, pe care si-o doreste de mult timp. Afla care este aceea si insoteste-o, in cutia de cadouri, de o carte noua de bucate, pentru a-i oferi mai multe surse de inspiratie in aventurile lui culinare.  

Vouchere de masaj si tratamente spa

Daca aveai impresia ca tratamentele spa sunt dedicate exclusiv femeilor, te-ai inselat amarnic! Exista oferte speciale create pentru barbatii preocupati de aspectul, dar si de sanatatea lor emotionala. Sunt tratamente relaxante, care constau in mare parte in tot soiul de masaje, menite sa alunge stresul si grijile din corp si sa redea armonia in starea lor de spirit.

Un voucher constand intr-un abonament de cateva sedinte spa reprezinta un cadou special si binevenit pentru orice tatic "cocosat" zilnic de griji, probleme si stres.  

Bilete la evenimentele lui preferate

Indiferent ca este vorba de teatru, meciuri de fotbal sau concerte, biletele de intrare la astfel de evenimente reprezinta unele dintre cele mai interesante si de succes cadouri de Craciun. Surprinde-l cu biletele pe care si le doreste atat de mult, dar pe care nu a apucat sa le cumpere, si mergeti impreuna la eveniment. Este o ocazie perfecta pentru a petrece mai mult timp de calitate in doi si de a reaprinde pasiunea din cuplu.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri tatici Cadouri craciun Accesorii pentru tatici

Articole recomandate

Citeste si despre