Indemnizatie de doar 1 an pentru mame, incepand cu 2011

Mai multe informatii privind noile reglementari pentru parintii cu copii nascuti in 2011: Indemnizatia de crestere a copilului in 2011

Guvernul a decis ca incepand cu 2011, indemnizatia de crestere a copilului sa se acorde timp de 1 an, a declarat premierul Emil Boc luni seara. Mamele vor putea sta in concediu de crestere a copilului 2 ani, dar in al doilea an nu vor mai primi indemnizatia.

Masura nu va afecta mamicile aflate deja in concediu de crestere a copilului. Ele vor primi indemnizatia timp de 2 ani de la nasterea copilului, in valoare de minim 600 lei si maxim 3400 lei.

Valoarea indemnizatiei ramane aceeasi si din 2011, iar mamele care se vor intoarce la serviciu inainte de epuizarea celor 24 de luni vor primi un stimulent de 500 lei pe luna.

Masura de reducere a perioadei de acordare a indemnizatiei a fost motivata de premier prin faptul ca pentru 2011 se doreste elaborarea unui program coerent pentru constructia de crese si adoptarea legislatiei cu privire la bone.

Modificarile au fost decise luni de Guvern prin ordonanta de urgenta.

7 decembrie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Indemnizatie 2011 Concediu crestere copil

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul