Peste 50 de bebelusi nascuti din mame surogat isi asteapta parintii

/ / Modificat: 2020-05-06
Peste 50 de bebelusi nascuti din mame surogat isi asteapta parintii

Peste 50 de bebelusi au fost nascuti in ultima luna in clinica Biotexcom din Kiev. Micutii ii asteapta pe parintii lor, care nu au mai putut ajunge la ei din cauza restrictiilor de circulatie impuse in contextul pandemiei de coronavirus. 

Copiii au venit pe lume din mame surogat la clinica din Kiev, una dintre putinele clinici din lume care ofera acest serviciu. Durerea si emotiile sunt uriase in inimile parintilor care nu au reusit sa isi stranga copiii in brate pana acum. II pot vedea doar de la distanta, prin intermediul internetului. 

Pentru ca foarte multi copii au venit pe lume in aceasta perioada, iar spatiul clinici a fost neincapator, angajatii care ii ingrijesc pe copiii si nou-nascutii au fost mutati la un hotel din Kiev. Astfel, vor beneficia de cele mai bune conditii si de siguranta maxima. 

O mama din Romania se afla si ea printre parintii care si-au vazut copii doar in fotografii. Sufera enorm, mai ales ca isi pierduse speranta de a mai avea un copil, pana sa afle de clinica din Kiev, unde a apelat la o mama surogat.

Pe lista parintilor care si-au vazut copilul doar in fotografii, in bratele asistentelor, dupa ce au venit pe lume.

Cuplurile care au apelat la ajutorul unei mame surogat la clinica din Kiev au scos din buzunare aproape 40.000 de euro.

Costurile de ingrijire ale bebelusului, dupa venirea pe lume, este de 50 de euro pe zi. Odata cu starea de urgenta prelungita costurile au fost reduse la jumatate.

Chiar si asa, parintii sunt nevoiti sa scoata din buzunare 750 de euro pe luna, doar pentru intretinerea micutilor, pana cand Ucraina isi va deschide din nou granitele.

Biotexcom

Articole recomandate

Citeste si despre