Scoala de vara Boem Club

/ / Modificat: 2014-06-12
Scoala de vara Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti, desfasoara inca din 2009, in fiecare vara, cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club, proiect ce se adreseaza tuturor amatorilor si iubitorilor de muzica si cultura, indiferent de varsta sau de nivelul de educatie muzicala.

Cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se desfasoara individual sau in grup, fiecare participant avand posibilitatea de a alege genul muzical care il reprezinta, sau pe care doreste sa il aprofundeze. Cursantii se pot inscrie pentru urmatoarele module: lectii de vioara, lectii de pian, lectii de chitara, lectii de violoncel si lectii de canto. 

Adiacent acestor lectii de muzica, cursantii pot participa in cuantumul lectiilor de instrument/canto, in fiecare saptamana, la workshop-urile de istoria muzicii si teoria muzicii.

Pe langa cursurile de muzica, special, doar pentru cei mici,  exista cursurile de educatie muzicala pentru prescolari, care au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani. Cursurile de educatie muzicala sunt create de specialistii Boem Club in scopul de a pune bazele si de a dezvolta inca de timpuriu latura artistica a copiilor, incercand sa ii familiarizeze pe acestia cu notele muzicale, instrumentele muzicale si cu diferitele cantecele adaptate varstei lor.

Inscrierile pentru cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club se fac in fiecare an, incepand cu data de 1 martie a anului respectiv. Va puteti inscrie pentru o perioada de minim o luna de zile, cu o frecventa de doua lectii pe saptamana, astfel incat, la sfarsitul programului Scolii de Vara cursantii sa poata dobandi cunostinte de baza legate de studiul instrumentului ales. De asemenea, in functie de nivelul de cunostinte muzicale acumulate anterior, cursantii vor putea opta intre inscrierea in cadrul a trei module: incepatori, intermediari si avansati.

Participand la cursurile Scolii de Vara Boem Club, cursantii beneficiaza de o serie de avantaje precum: posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, care stiu sa explice notiunile complicate intr-o maniera adapatata varstei cursantilor precum si oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul vacantei de vara intr-un mod relaxant, prin intermediul unor activitati educational-recreative foarte placute.

Participarea la Scoala de Vara aduce toate beneficiile lectiilor de muzica oferite de catre Boem Club pe parcursul anului, la care se adauga, bineinteles, avantajul de a putea acorda mai mult timp insusirii cunostiintelor muzicale, datorita vacantei scolare.

Mai exact, atat copiii cat si adultii vor avea posibilitatea sa experimenteze si sa exploreze muzica, dobandind treptat cunostintele fundamentale despre muzica si cantatul la unul sau mai multe instrumente. Toate programele noastre de lectii de muzica includ posibilitatea invatarii improvizatiilor creative si experiente de ansamblu: acompaniament, muzica de camera.

Pe toti cei interesati de lectiile de muzica ale scolii de vara, fie ca este vorba despre instrument, voce, sau educatie muzicala, parinti sau copii, ii asteptam la sediile noastre.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoli de vara Programe scoli de vara Scoala de vara 2014

Articole recomandate

Citeste si despre