Radio Romania Junior premiat la New York

/ / Modificat: 2012-11-22
Radio Romania Junior premiat la New York

Radio Romania Junior, singurul post public din Europa destinat copiilor si parintilor, a fost premiat in cadrul New York Festivals International Radio Programs and Promotions Awards, unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de acest gen din lume!

radio_romania_junior

Festivitatea de premiere a avut loc luni, 18 iunie 2012, la Manhattan Penthouse din New York. In cadrul Galei, Anca Bartos si Catalin Dinu, cei care dau viata la radio lui Junior si Profesorului Azet, au primit in numele Radio Romania Junior premiul pentru "Cel mai bun radio online".

Marele Juriu al Festivalului este format din peste 50 de specialisti ai industriei radio (regizori, producatori, scenaristi, directori editoriali si specialisti ai industriei radiofonice din intreaga lume). Candidatii au fost evaluati in functie de standarde de excelenta general acceptate, urmarindu-se criterii precum valoarea programelor, creativitatea, organizarea, scenariul, prezentarea informatiei, utilizarea media si, nu in ultimul rand, adaptarea la tipul de audienta.

Distinctia de "Cel mai bun radio online" reprezinta o recunoastere a faptului ca Radio Romania Junior aduce in fata publicului un concept original de radio online, creand o lume virtuala sigura pentru copii si parinti.

Infiintat in 1982, Festivalul celebreaza cele mai originale si creative proiecte de radio, avand ca participanti posturi de radio, retele nationale si producatori independenti din intreaga lume. Anul acesta, in competitie au fost inscrise peste 2.000 de proiecte din 28 de tari.


Radio_Laboratorul_Junior

Radio Romania Junior este cel mai tanar proiect lansat de Radio Romania, singurul de acest gen din Europa adresat copiilor. Prin intermediul www.radioromaniajunior.ro, proiectul propune o platforma educationala de comunicare adresata copiilor cu varste pana la 13 ani si parintilor lor. Radio Romania Junior cuprinde emisia radio cu streaming video, continut specializat pentru parinti si viitori parinti, pagina de Facebook, Twitter, toate aceste componente fiind integrate prin conceptul original "Universul Junior".

La Radio Roamania Junior, cei mici si cei mari se pot juca si pot invata intr-o lume virtuala sigura, actuala, creativa si distractiva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural

Articole recomandate

Citeste si despre