Cu Radio Romania Junior, parintii si copiii experimenteaza imaginatia!

/ / Modificat: 2012-03-30
Cu Radio Romania Junior, parintii si copiii experimenteaza imaginatia!

RadioLaboratorul Junior

Radio Romania Junior este singurul radio pentru copii si parinti din Romania care emite audio-video!

Radio-ul emite online prin intermediul platformei www.radioromaniajunior.ro, ceea ce inseamna ca juniorii si seniorii nu numai ca pot asculta emisiunile, dar pot sa le si vada!

Invitati de seama vin in fiecare zi in studiourile Radio Romania Junior, fie ca sunt copii talentati care se mandresc cu performantele lor, fie ca sunt oameni mari de la care ascultatorii au ce invata. Copiii si parintii gasesc la Radio Romania Junior provocari la voie buna si jocuri istete cat e ziua de lunga! Nu e timp de plictiseala!

In cele 11 ore de emisiuni interactive in fiecare zi, juniorii pornesc intr-o fascinanta aventura a copilariei, unde imaginatia nu cunoaste limite. Mici si mari, ascultatorii ii au alaturi pe Junior si pe prietenii lui: Profesorul Azet, Actrita Gabriela, Zana Balerina , Andreea, Jo, Zana Norilor, Victor si DJ Alex.

emisiunea In Tara Minunilor

Alaturi de personajele Radio Romania Junior, copiii si parintii au o misiune importanta, aceea de  a il opri pe Z.I.B.I.S.C., virusul informatic care si-a propus sa stearga Copilaria din amintirea oamenilor, cu tot ce inseamna ea: povesti, cantece, glume, rasete de copii, basme si ghicitori. Doar prin fapte bune copiii vor reusi sa il impiedice pe Z.I.B.I.S.C sa isi atinga scopul.

Stim ca parintii sunt permanent preocupati de cresterea frumoasa a copiilor lor si cauta cele mai bune oportunitati ca ei sa se dezvolte frumos, atat emotional cat si fizic. Nu e insa mereu usor sa faca acest lucru, pentru ca e nevoie de foarte multe resurse, de la timp si pana la aspectul financiar.


Sunt insa lucruri pe care le pot face impreuna cu cei mici, chiar acasa. Emisiunile Radio Romania Junior incurajeaza si ii invata pe cei mici, in joaca, valori si comportamente pozitive.
 
Teatru de papusi in Radiolaborator

Fiind un mijloc de comunicare new media, bazat pe tehnologii moderne si orientat catre viitor, Radio Romania Junior va incuraja utilizarea tehnologiilor informatice de catre copii, plecand insa de la premisa ca acestea pot adauga valoare in educatie si in dezvoltarea personala a celor mici. 

Radio Romania Junior isi propune sa devina o platforma media de educatie alternativa si informala pentru copii si pentru parinti, oferind ascultatorilor, in egala masura, divertisment si informatii utile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Eveniment cultural Evenimente parinti Evenimente copii Activitati educative Activitati educative copii

Articole recomandate

Citeste si despre