„Evrica”, un nou serial animat, are premiera la Disney Junior

/ / Modificat: 2022-09-10
„Evrica”, un nou serial animat, are premiera la Disney Junior

Bucuresti, 9 septembrie 2022 - Un nou serial animat pentru prescolari, „Evrica”, debuteaza la Disney Junior pe 10 septembrie, la ora 13:00. Serialul plin de aventuri o are in centrul sau pe micuta inventatoare talentata Evrica dintr-o lume fantastica preistorica. Evrica isi foloseste gandirea creativa, pentru a concepe inventii si instrumente menite sa faca lumea in care traieste un loc mai bun, mai modern. Curiozitatea, muzica si bucuria descoperirii sunt teme esentiale ale seriei create de autoarea si ilustratoarea Niamh Sharkey si de producatorul serialului „Doctorita Plusica”, Norton Virgien. Fiecare episod plin de muzica incorporeaza elemente STEM/STEAM, incurajand gandirea creativa.

Impreuna cu prietenii sai si indragitul animal de companie care este un mamut, si cu ajutorul parintilor care o sustin tot timpul, Evrica invata sa accepte ca nu este obisnuita... ci este extraordinara. Astfel micutii telespectatori vor invata ca si ei isi pot folosi propria imaginatie pentru a crea lucruri uimitoare.

Noul serial prezinta un mediu vibrant si incluziv, are o distributie bogata si diversa de personaje si o protagonista rezilienta care, in ciuda faptului ca traieste intr-o alta epoca, este un model uimitor. Serialul „Evrica” isi propune sa incurajeze creativitatea, inovatia si acceptarea in randul micilor telespectatori.

“Evrica” este produs de studioul de animatie nominalizat la Premiul Oscar®, Brown Bag Films, care a realizat „Doctorita Plusica”, serialul de animatie care a contribuit la deschiderea drumului pentru diverse modele feminine pe micul ecran in divertismentul prescolar.

Noi episoade se difuzeaza in fiecare sambata si duminica de la 13:00.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflecta legatura emoţionala pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior ii invita pe parinţi sa se alature copiilor lor pentru a trai experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, incorporand in acelaşi timp teme specifice de invaţare şi dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combina inegalabilele poveşti Disney şi personajele indragite de copii cu invaţarea, cuprinzand matematica, limbi straine, nutriţie şi stiluri de viaţa sanatoase, precum şi cu abilitaţile sociale.

Printre cele mai indragite seriale de la Disney Junior se numara Mickey Mouse: Casa distractiei, Prietenii Catelusi, Alice in Cofetaria Minunilor sau Gasca puisorilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desene animate Desene animate disney

Articole recomandate

Citeste si despre