Noi episoade din serialul ”Mickey Mouse: Casa distractiei” au premiera la Disney Junior

/ / Modificat: 2022-02-11
Noi episoade din serialul ”Mickey Mouse: Casa distractiei” au premiera la Disney Junior

Disney Junior difuzeaza noi episoade din serialul animat, Mickey Mouse: Casa Distractiei, din 14 februarie, de luni pana vineri, de la 19:30.

 

Serialul ii are in centrul sau pe Mickey Mouse, cel mai indragit personaj al prescolarilor, alaturi de prietenii sai - Minnie, Goofy, Donald, Daisy si Pluto. De data aceasta, li se alatura Chicot, o casa magica si zglobie, ce ii poarta pe cei sase in tot soiul de aventuri, catre lumi imaginare.

 Noul personaj, Chicot, se poate transforma in orice – o nava-racheta, un vapor cu aburi sau o atractie din parcul de distractii – si ii conduce pe Mickey si prietenii sai prin tot felul de aventuri amuzante. Scarile magice din interiorul casei poarta echipajul catre porti magice ce se deschid spre lumi de fantezie. Odata transportati pe aceste noi meleaguri, Mickey si prietenii sai sunt transformati in personaje specifice fiecarei lumi unde ajung, permitandu-le astfel sa faca fata oricarei provocari. Fie ca se transforma in cavaleri medievali, regi si regine, cowboys si cowgirls sau chiar sirene, Mickey si prietenii sai sunt dornici sa ia parte la noi aventuri impreuna.

Mickey Mouse: Casa Distractiei

 Productia este menita sa ii ajute pe copii sa isi dezvolte creativitatea, incurajeaza implinirea dorintelor si include lectii sociale si emotionale despre prietenie si ingeniozitate relevante pentru micutii telespectatori.

Curiozitatea, umorul si bucuria descoperirii sunt teme esentiale ale seriei, in timp ce Mickey si prietenii sai exploreaza diverse locuri si intalnesc noi prieteni in aventurile lor.

 Ca in toate serialele Disney Junior, muzica are un rol important. Fiecare episod prezinta doua povesti a cate 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur si simplu sa vrei sa dansezi.

 Phil Weinstein este producator executiv si director supervizor, Thomas Hart este co-producator executiv si editor supervizor de povesti, iar Mark Drop este story editor, toate de la „Mickey si pilotii de curse” nominalizat la Emmy®. Castigatorul premiului Emmy, Alan Bodner („Aventura incalcita a lui Rapunzel”) este director artistic, iar Steve Walby („Mickey Mouse: Aventuri incurcate”) este producator. Beau Black ("Garda Felina ") este compozitorul si co-autorul melodiilor originale, impreuna cu Loren Hoskins ("Jake si piratii din Tara de Nicaieri "). Serialul este o productie a Disney Television Animation.

 Puteti urmari cateva secvente din noul serial AICI.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflecta legatura emoţionala pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior ii invita pe parinţi sa se alature copiilor lor pentru a trai experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, incorporand in acelaşi timp teme specifice de invaţare şi dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combina inegalabilele poveşti Disney şi personajele indragite de copii cu invaţarea, cuprinzand matematica, limbi straine, nutriţie şi stiluri de viaţa sanatoase, precum şi cu abilitaţile sociale. Printre cele mai indragite seriale de la Disney Junior se numara Bluey, Pa, Eroii in Pijama.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desene animate copii Desene animate disney

Articole recomandate

Citeste si despre