Noi episoade din indragitele seriale „Blue” si „Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori” au premiera la Disney Junior in luna noiembrie

/ / Modificat: 2023-11-07
Noi episoade din indragitele seriale „Blue” si „Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori” au premiera la Disney Junior in luna noiembrie

Adorabila familie de catelusi si echipa Paienjenelului Marvel s-au intors cu noi aventuri! In luna noiembrie, Disney Junior difuzeaza episoade noi din cele doua productii indragite deopotriva de copii si parinti: „Blue” din 6 noiembrie la ora 20:30 si „Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori” din 27 noiembrie la ora 15:30.

Serialul Blue este o incursiune autentica in viata unei familii cu copiii prescolari si sarbatoreste bucuria de a invata si a creste prin joaca si amuzament. Explorand lumea din jurul sau, Bluey iubeste sa se joace prefacandu-se ca este un adult care face lucruri de oameni mari, cum ar fi sa conduca un taxi sau un magazin sau sa realizeze o operatie medicala, uneori cu sora ei sau cu prietenii ei si, bineinteles, intotdeauna cu parintii ei pentru a o indruma.

Serialul de animatie „Blue” a cucerit inimile familiilor din intreaga lume. Mai mult, a fost premiat cu un Emmy in 2020, iar cifrele de audienta au inregistrat adevarate recorduri. Acest lucru se datoreaza faptului ca serialul descrie situatii cotidiene care sunt perfect familiare tuturor parintilor. In plus, fiecare episod include instructiuni aproape exacte pentru jocuri simple, acasa, cu copiii. Parintii din intreaga lume apreciaza in mod deosebit serialul pentru ca prezinta un model de familie in care atat mama, cat si tata joaca un rol activ in cresterea copiilor lor.

„Jocurile de rol ii pot incuraja pe copii sa-si foloseasca imaginatia si sunt o oportunitate minunata ca cei mici sa isi dezvolte abilitatile de comunicare. Prin intermediul jocului, copiii pot sa exploreze lumea din jurul lor, sa invete despre cauza si efect, sa dezvolte abilitati de rezolvare a problemelor si sa dobandeasca cunostinte noi.” a declarat Beatrice Busuioc, Psihoterapeut si analist comportamental.

Serialul Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori urmareste aventurile lui Paienjenel care alaturi de prietenii sai, Fantoma-Paianjen si Spinn, formeaza Echipa Paienjenel. Impreuna ei protejeaza cartierul de raufacatori si rezolva toate problemele. Ei invata ca lucrand in echipa, orice misiune este mai usoara si mai amuzanta. Serialul destinat prescolarilor si familiilor lor pune accentul pe teme precum prietenie, cooperare si rezolvarea problemelor.

„Atunci cand copiii se joaca cu alti copii, acestia simt ca sunt acceptati si apreciati asa cum sunt. Acest lucru contribuie la dezvoltarea unei imagini pozitive despre sine si la consolidarea increderii in propriile abilitati. Prin intermediul jocului cu alti copii, copiii dobandesc abilitati sociale esentiale, precum abilitatea de a face prieteni, de a colabora cu altii si de a rezolva conflicte.” a adaugat Beatrice Busuioc.

Puteti urmari noi episoade din serialul Blue din 6 noiembrie, de luni pana vineri, de la 20:30, iar din 27 noiembrie de luni pana vineri, de la 15:30 vor fi difuzate noi episoade din serialul Paienjenelul si prietenii lui uimitori.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflecta legatura emotionala pe care multe generatii o au cu povestile si personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior ii invita pe parinti sa se alature copiilor lor pentru a trai experienta Disney cu povesti si personaje magice, muzicale si naturale, incorporand in acelasi timp teme specifice de invatare si dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 si 7 ani. Serialele si animatiile Disney Junior combina inegalabilele povesti Disney si personajele indragite de copii cu invatarea, cuprinzand matematica, limbi straine, nutritie si stiluri de viata sanatoase, precum si cu abilitatile sociale.

Printre cele mai indragite seriale de la Disney Junior se numara Mickey si Pilotii de Curse, Prietenii Catelusi, Garda Felina, Sofia Intai si Vampirina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Seriale familie Seriale copii Desene animate

Articole recomandate

Citeste si despre