Portia de Sanatate, volumul al 9-lea

| | Modificat: 2011-04-18 13:56:28

portia_sanatateMarti, 5 aprilie, Jurnalul National si Reader’s Digest iti aduc cel de-al 9-lea volum din colectia "Portia de sanatate".

Un proiect plin de viata!12 volume in care ai sfaturi de la medici din intreaga lume, terapii alternative, remedii la indemana si retete sanatoase! O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea!

Al noualea volum al seriei descrie insomnia, litiaza biliara, litiaza renala si menopauza, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, oligoterapia, reflexoterapia, yoga etc.

In continuare, sunt prezentate pe larg meditatia si gimnastica blanda – terapii menite sa asigure o stare de bine a intregului organism si utile in foarte multe afectiuni.

Vei afla informatii depsre lecitina si colina – nutrienti extrem de importanti pentru sanatatea ficatului si sistemului nervos, despre magneziu, unul dintre mineralele cele mai importante pentru sustinerea sanatatii, precum si despre 6 dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: feniculul, menta, rozmarinul, salvia, teiul si valeriana.

Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 41 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.

Taguri Portia de sanatate

Citeste si despre

Articole de la parteneri