EXOMEGA reda zambetul pielii atopice

/ / Modificat: 2017-02-21 00:00:00

Pana la 20% dintre copii prezinta piele atopica, fragilitate ce necesita o atentie deosebita in ingrijirea zilnica a pielii delicate si sensibile a celor mici.

EXOMEGA si-a asumat misiunea de a imbunatati vietile bebelusilor, copiilor, dar si a mamicilor, astfel incat momentele dificile pentru micutii cu pielea atopica, precum baita sau emolierea sa devina un prilej de bucurie.

flacon-exomega exomega-flacon

Asadar, EXOMEGA ofera solutia completa pentru pielea atopica si foarte uscata, cu produse eficiente si destinate celor doua etape ale ingrijirii:

Pentru igiena

- Gel spumant emolient 2 in 1 200/500 ml: o baza de curatare foarte delicata, potrivita atat pentru par, cat si pentru corp;

- Ulei de dus emolient 200/500 ml: textura hranitoare;

- Gel spumant emolient 500 ml: fara parfum, textura spumanta.

Pentru emoliere

- Lapte emolient 200/400 ml: textura lejera, potrivita pentru uscaciunea usoara;

- Crema emolienta 200/400 ml: textura onctuoasa, ideala in ingrijirea pielii cu uscaciune moderata;

- Balsam emolient 200/400 ml: textura bogata, recomandata pentru uscaciunea intensa.

Fiind gama expert in ingrijirea pielii atopice timp de 20 de ani, EXOMEGA pastreaza si reface integritatea pielii cu o fragilitate extrema datorita ingredientelor active recunoscute si dovedite. Pentru a garanta performanta constanta a produselor sale de ingrijire, EXOMEGA se angajeaza sa:

INOVEZE printr-o munca de cercetare constanta, reusind sa breveteze un ingredient activ unic si exclusiv - Ovazul Rhealba, ce are proprietati farmacologice exceptionale - efect anti-iritant si reconfortant.

ASIGURE eficacitate, calitate si siguranta maxima, cu formule care minimizeaza riscurile de alergie.

UTILIZEZE tehnologia DEFI, pentru a oferi produse de ingrijire complet sterile si fara conservanti. Cosmetica sterila este folosita in gama de emoliere, pentru gramajul de 200 ml.

Deoarece pielea atopica este cea mai fragila piele, formula EXOMEGA a fost aleasa si validata pentru a aduce cel mai inalt grad de delicatete si cea mai ridicata toleranta.

Produsele EXOMEGA se pot gasi in farmacii.

Taguri Dermatita atopica Piele sensibila bebelus Ingrijirea pielii bebelusului

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre