Teatrul Zurli revine cu spectacolul Poveste de Toamna!

/ / Modificat: 2013-09-17
Teatrul Zurli revine cu spectacolul Poveste de Toamna!

Teatrul Zurli revine cu spectacolul Poveste de Toamna!

Sambata, 21 septembrie, ora 11:00 la Puzzle Cafe

Duminica, 22 septembrie, ora 10:30 si 12:00 la Muzeul Taranului Roman

A venit toamna, incepe si scoala si revine Teatrul Zurli, teatru pentru copii! Cu spectacole la fel de vesele si antrenante, costume colorate, personaje jucause, muzica pe gustul copiilor si multa voie buna!

Alba ca Zapada, Cei trei purcelusi, Pinocchio, Motanul incaltat, Cenusareasa si restul personajelor iubite de cei mici se intorc cu vorbe intelepte, replici savuroase si mereu o lectie valoroasa.De la ele invatam ce inseamna prietenia, in ce bucluc ne poate baga minciuna, cum putem sa ne ferim de pericole sau ce reguli de igiena sa urmam ca sa fim sanatosi.

Toamna ne aduce culori superbe, fructe si legume delicioase si vine cu bruma care ne anunta iarna friguroasa. In spectacolul "Poveste de toamna" fetita Zurli descopera toamna cu toate ingredientele ei.

Intr-o zi frumoasa, printre frunzele ruginii, Fetita Zurli afla de la FRUNZA, prietena ei buna, povestea frunzelor si se confrunta cu siretenia Vulpii. Cumatra cea vicleana reuseste sa puna mana pe cosul cu fructe si legume, dar Zana Buna  stie cum poate sa fie speriata cumatra Vulpe.

Copiii participa la un exercitiu de cunoastere si recunoastere a fructelor si legumelor si invata anotimpurile si lunile anului. Spre bucuria tuturor, chiar sub ochii lor, Fetita Zurli invata sa construiasca o sperietoare.

Un spectacol presarat cu multe cantece si jocuri interactive, o provocare la o amuzanta lectie de toamna.

La spectacolele Teatrului Zurli, teatru pentru copii, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti. Copiii sub doi ani nu platesc intrare!


Informatii si rezervari  la numarul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre