Program special Teatrul Zurli in luna decembrie

/ / Modificat: 2013-12-03

Program special Teatrul Zurli in luna decembrie

In luna decembrie, Teatrul Zurli, Teatru pentru copii, a pregatit surprize pentru copii si parinti. Va asteptam cu cele mai frumoase spectacole de iarna, din care nu lipsesc cantece vesele, personaje indragite, cadouri si binenteles, Mos Craciun!

Pe 7 si 8 decembrie jucam spectacolul original Craiasa Racelii. Detalii despre spectacol, bilete si rezervari regasiti mai jos.

Pe 14 si 15 decembrie si pe 21 si 22 decembrie, TEATRUL ZURLI, Teatru pentru copii, ii asteapta pe cei mici la o petrecere de Craciun, intr-o atmosfera de basm. Mos Craciun vine in mijlocul copiilor, incarcat de cadouri pentru fiecare.

Pentru petrecerea de Craciun, pretul biletului va fi de 10 lei pentru adulti si 25 de lei pentru copii, in acest pret fiind inclus si cadoul pregatit de Mos pentru fiecare copil. Rezervarile trebuie facute din timp la numarul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro. Se va specifica numele copilului/copiilor. 

Craiasa Racelii La Teatrul Zurli

Sambata, 7 decembrie, ora 10.30 si 12.00 la Puzzle Cafe

( Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter )

Duminica, 8 decembrie, ora 10.30 si 12.00 la Clubul Taranului, Muzeul Taranului Roman

 ( Intrarea Monetariei, sos. Kiseleff, nr. 3)

Craiasa_Racelii

Mos Craciun stie ca este iubit de cei mici, pentru ca ei ii trimit in fiecare an scrisori in care ii spun ce simt pentru cel mai iubit mos din lume.

Craiasa Racelii nu suporta Craciunul, sarbatorile, luminile din case, brazii impodobiti, copiii fericiti. Apoi - imprastie peste tot microbi - tuseste si stranuta fara sa puna mana la gura, nu foloseste servetele ca sa-si stearga nasul. O pacoste de exemplu negativ aceasta Craiasa Racelii. 

Unde mai pui ca fura scrisorile pe care Bradutul le-a cules de pe balcoane si ferestre si i le-a dat spiridusului Grumi sa le duca Mosului. 

Ce nu stie ea insa este ca se va confrunta cu copiii. Cei mici sunt intotdeauna mai destepti si mai curajosi decat toate personajele negative la un loc.

Spiridusul Grumi si Bradutul recupereaza scrisorile, acestea ajung la Mos, Craiasa Racelii raceste si mai rau de furie iar Mosul ajunge in toate casele, inclusiv in povestea nostra.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti. Copiii sub doi ani nu platesc intrare! 

Rezervarile se fac din timp la numarul de telefon 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

Avem scaune, bancute pentru adulti, pernute pentru cei mici si multa voie buna!

Echipa ZURLI va asteapta cu drag! 

Taguri Zurli Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre