Masa si Ursul, doi prieteni adorabili, in 600 episoade de aventuri animate, la Minimax

/ / Modificat: 2019-05-13
Masa si Ursul, doi prieteni adorabili, in 600 episoade de aventuri animate, la Minimax

Pe parcursul intamplarilor presarate cu pozne, glume si farse, Masa il va invata pe Urs sa redevina copil.

In vacanta de primavara, copiii au avut parte la Minimax de maratoane „Masa si Ursul”, dar aventurile celor doua indragite personaje animate continua pe tot parcursul acestei luni.

masa3

Micii spectatori au parte, asadar, de 600 episoade de aventuri animate din care se pot inspira pentru jocuri de rol (Masa se joaca de-a doctorita, de-a gospodina, de-a magicianul etc.), prin care vor constientiza efectele sau consecintele unei actiuni asupra altora si isi vor explora imaginatia. Cei mai mari dintre telespectatori vor retrai momente din copilarie.

masa1

Masa este o fetita rusoaica poznasa, curajoasa, cu o pofta nestavilita de joaca, plina de energie si idei, care traieste langa padure si care se intelege cu animalele. Printr-un concurs de imprejurari, Masa ajunge in casa Ursului, unde provoaca un adevarat dezastru. Curand, cei doi eroi vor ajunge buni prieteni, in pofida faptului ca fetita e neastamparata, iar Ursul va pierde tihna propriului camin. Pe parcursul intamplarilor presarate cu pozne, glume, gaguri si farse, Masa il va invata pe Urs sa redevina copil.

masa2

Pornind de la un basm rusesc, „Masa si Ursul” este un desen animat popular, canalul de Youtube dedicat fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume, iar episoadele au fost traduse in 25 de limbi si difuzate in peste 25 de tari. Minimax difuzeaza serialul cu dublaj in limba romana. Serialul are peste 40 de miliarde de vizualizari prin diversele canale internet de promovare.

Minimax este primul canal educativ pentru copii din Romania, care promoveaza un continut non-violent si initiaza proiecte care vin in sprijinul dezvoltarii copiilor. Acesta a inceput sa transmita desene in Romania incepand cu anul 1998. Postul se adreseaza unui target de varsta cuprins intre 2 si 12 ani. Minimax promoveaza o politica de programe diferita de celelalte televiziuni specializate, bazandu-se pe desene pacifiste, care au si o componenta educationala puternica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desene animate

Articole recomandate

Citeste si despre