Scoala de joaca, Centrul Cultural Palatele Brancovenesti


Scoala de joaca, Centrul Cultural Palatele Brancovenesti

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti", propune copiilor o vara de joaca, cu baloane modelabile, ceramica pictata, oregami, face-painting, pictura,

animatie cu marionete.

palatul_mogosoaiaEvenimentele urmeaza a se desfasura sambata si duminica, incepand cu data de 19 mai, pana in 29 septembrie 2013, intre orele 11:00 – 14:00.

Prin intermediul activitatilor propuse dorim sa instalam o atmosfera relaxanta, experimentalista, de interactivitate, copiii avand o libertate mai mare in a-si pune in valoare creativitatea si spiritul


ludic, transformand timpul petrecut la Palatul Mogosoaia intr-o experienta placuta si atractiva.

Teatrul  de marionete Muschetarii, le va deschide copiilor o lume fascinanta a povestilor in care se vor intalni personaje favorite din universul animalelor, cu printi si printese.

Programul companiei Muschetarii cuprinde urmatorul repertoriu: Elefantelul curios, Povestea porcului, Alba ca zapada, Mica sirena, Pupaza din tei, Aladin si lampa fermecata, Cavalerul jucariilor, Printul fermecat, Peter Pan, Calatorie in tara povestilor, Ograda muzicala.

Website: palatebranc

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul