O suta de fotografii de la Olimpiada, expuse pe Calea Victoriei

La aproape o luna de la incheierea Jocurilor Olimpice, Gazeta Sporturilor a pregatit o expozitie stradala care prezinta cele mai impresionante momente ale Olimpiadei. Selectia a fost extrem de dificila. Din zecile de mii de poze realizate, doar 100 au putut fi afisate. Trecatorii de pe Calea Victoriei le vor putea admira pana pe 23 septembrie.

Cei mai buni jurnalisti sportivi ai Romaniei au fost la Jocurile Olimpice de la Londra de unde au adus povesti si imagini memorabile. Raed Krishan, fotoreporterul de la Gazeta Sporturilor, este unul dintre ei.

Oboseala, fericire, extaz, agonie. Zeci de trairi surprinse in imagini. Sentimente care le sunt transmise si celor care le privesc acum.

Pentru a strange aceasta colectie, Raed a facut zeci de mii de fotografii in cele doua saptamani de concursuri. De dimineata pana seara, a carat in spate peste 20 de kg de aparatura.

Fotografiile vor fi expuse pana pe 23 septembrie in exteriorul Muzeului National de Arta al Romaniei, de pe Calea Victoriei.

Sursa: a1.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Olimpiada 2012 Jocuri olimpice 2012 Expozitie

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul