Leganati de Deinotherium, 2013


Leganati de Deinotherium, 2013

Demarat sub numele "Leganati de Deinotherium", programul prin care ii invitam pe copii sa doarma alaturi de cel mai valoros exponat din expunerea permanenta, Deinotherium gigantissimum, a fost lansat anul trecut si s-a bucurat de un succes neasteptat.

Desi, initial, programul prevedea o noapte pe luna, datorita numarului mare de solicitari, copiii cu varste intre 6 si 12 ani, s-au lasat „leganati” de Deinotherium in 10 nopti diferite din vara anului trecut (mai-septembrie).

leganati_de_deinotherium

Peste 200 de "curajosi" au participat la controlul de inchidere a Muzeului, au ascultat povestea sau legenda pregatita de catre un cercetator, dedicata unui animal actual sau disparut, si au adormit in "Sala Deinotheriumului", visand, poate, la cum salveaza speciile de la disparitie.


Reluam programul la cererea publicului si ii invitam pe copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 sa petreaca o noapte la Muzeul "Antipa"! Inscrierea participantilor se face in limita a 20 de locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la numarul de tel: 021.312.88.26, tasta 4.

Prezentarea copiilor inscrisi, la Muzeu, este stabilita pentru ora 21.00, iar parintii sunt asteptati sa-i ia a doua zi, sambata, incepand cu orele 08:30, dupa ce copiii au servit micul dejun, constand in branzeturi proaspete asigurate de catre sponsorul programului Delaco Romania.

Ii asteptam pe toti cei mici care doresc si au „curajul” sa petreaca o noapte de neuitat in expunerea permanenta a Muzeului, alaturi de Deinotherium si cercetatorii Muzeului!

Costurile de participare sunt de 200 RON / copil; 300 RON / doi frati; 400 RON / trei frati

Informatii suplimentare despre programe:

Dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muzee copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul