Jucarii pentru copiii de la Marie Curie

Teatrul Tandarica recruteaza din nou asistenti pentru Mos Craciun

Reincepe campania Daruieste zambete, doneaza jucarii.

Pentru al doilea an consecutiv, Teatrul de Animatie tandarica lanseaza spectatorilor sai invitatia de a deveni asistentii lui Mos Craciun intr-o misiune cat se poate de speciala: sarbatori cu cat mai multe zambete pentru copiii internati la Spitalului Marie Curie din Bucuresti.

daruieste_zambete

Astfel, in perioada 28 noiembrie – 21 decembrie,  copiii si parintii care vor sa ofere o jucarie si un zambet copiilor de la Marie Curie, sunt asteptati la Teatrul tandarica, la urna special amplasata la sediul din Lahovari. Toate jucariile stranse in acest interval vor fi apoi sortate si ambalate pentru a putea fi trimise, alaturi de urarile donatorilor, copiilor de la Marie Curie.

Nu este prima oara cand teatrul tandarica si spectatorii sai isi dau mana sa aduca zambete pe chipul copiilor mai putin norocosi. Actorii teatrului joaca in fiecare an piese numai si numai pentru micii pacienti ai unor spitale precum Institutul Oncologic Bucuresti, Spitalul Grigore Alexandrescu sau Spitalul Marie Curie. 

Cele mai recente reprezentatii au avut loc in cadrul proaspat incheiatului Festival International al Teatrului de Animatie, ocazie cu care aproape 70 de copii internati in aceste spitale s-au intalnit live cu personajele si actorii din Motanul incaltat si Capra cu trei iezi.

Anul trecut, in cadrul aceleiasi campanii, a fost donata o cantitate impresionanta de jucarii iar peste 60 de copii internati in spitalele Marie Curie si Grigore Alexandrescu au primit cate un cadou de la Mos Craciun, cu ajutorul asistentilor sai stransi la Teatrul Tandarica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Campanie umanitara

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul