Gradina cu fluturi exotici, Muzeul Antipa

/ / Modificat: 2013-05-07
Gradina cu fluturi exotici, Muzeul Antipa

Gradina cu fluturi exotici, Muzeul Antipa

Expozitia temporara "Fluturi tropicali vii"

1 mai – 31 iulie 2013


Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" declara deschis "sezonul estival" cultural, dezvaluind publicului primele evenimente pregatite pentru vara acestui an.

Incepand cu 1 Mai, vizitatorii sunt asteptati sa viziteze expozitia temporara "Fluturi tropicali vii", organizata in colaborare cu "Casa Fluturilor" si Societatea de geografie Vulticulus.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea peste 30 de specii de fluturi exotici, zburand liber, in sera special amenajata in gradina Muzeului "Antipa" dar pot avea si ocazia de a fi martori la "nasterea" unui fluture care-si paraseste invelisul de nimfa.

In expozitie, insectele vii sunt prezentate si prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, tarile de origine, preferintele biologice si ecologice etc.

Cautate cu atentie, in expozitia de fluturi exotici vii, vor putea fi descoperite pontele (ouale), larvele si adultii speciilor prezentate. Publicul se poate bucura de frumusetea si gratia acestor insecte in intervalul 1 mai – 31 iulie, 2013, perioada in care expozitia va ramane deschisa in gradina Muzeului "Antipa"

Preturile biletelor sunt de 10 ron / copil / student si 12 ron / adult / pensionar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Expozitie Muzeul grigore antipa

Articole recomandate

Citeste si despre