Caravana Cartii BookLand, in parcurile Cismigiu si Herastrau din Bucuresti

Caravana Cartii BookLand, in parcurile Cismigiu si Herastrau din Bucuresti


Ca sa ai cu ce!

Caravana cartii BookLand va asteapta in parcul Cismigiu din Bucuresti in perioada 27 aprilie – 5 mai, intre orele 10:00 – 22:00 si in parcul Herastrau, in perioada 30 aprilie – 12 mai, intre orele 10:00 – 22:00, cu peste 5000 titluri de carte la pret de producator, de la peste 80 de edituri.

Ai cu ce te lauda?


Vino in Caravana BookLand din parcurile Cismigiu si Herastrau, unde gasesti cele mai noi aparitii editoriale, care iti vor face viata mult mai frumoasa si conversatiile mai interesante.  

Cismigiu_Herastrau

Ii asteptam pe toti bucurestenii  sa treaca pragul Caravanei BookLand, in cele mai titrate parcuri din Bucuresti, Cismigiu si, respectiv, Herastrau. Acest eveniment este o reconfirmare a statutului capitalei de important centru de cultura al Romaniei. Toti iubitorii de carte sunt invitati sa petreaca clipe placute in compania cartilor, intr-o atmosfera idilica.” spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

Caravana Bookland este fara indoiala cel mai mare targ de carte urban, iar Editura Nemira este mandra sa faca parte din acest fenomen cultural. Asteptam sa ne  intampinam prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate si cu cele mai indragite serii de autor. Vrem sa le oferim vizitatorilor nostri cele mai noi aparitii la preturi mai mult decat atractive, asteptandu-i in spatiul primitor si modern pus la dispozitie de Bookland, declara Andreea Sterea, Marketing Manager Editura Nemira.

Confirma-ne prezenta ta pe: https://www.facebook.com/events/278727658928012/

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. 

Alatura-te si tu cu un LIKE

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bookland Targuri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul