Dichisar se intoarce! Food, Fun & Fashion la Yumm Edition

/ / Modificat: 2016-10-06
Dichisar se intoarce! Food, Fun & Fashion la Yumm Edition

Editia #Dichisar de toamna se intampla in weekend-ul 8-9 Octombrie, 09:00-20:00, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Starbucks Unirii).

Intrare gratuita! Eveniment Facebook - https://www.facebook.com/events/973853162714013/ 

#Dichisar e locul in care trebuie sa fii ca sa-i descoperi inainte sa devina faimosi: designeri si creatori romani trending, de care inca nu-ti spune nimeni dar pe care urmeaza sa ii vezi in curand in toate revistele.

Peste 30 de creatori romani, pentru prima oara la #Dichisar

La #Dichisar mergi ca sa-ti revezi preferatii, dar si ca sa descoperi altii noi. Pregatiti de acum bugetul, nu scapa nimeni cu portofelul plin.

#Yumm Edition! O camera plina cu bunatati home-made

De lasat dieta acasa. Weekend-ul asta e cu dulceturi, briose, macaroons si multe alte delicii de devorat fara rusine.

Cafea buna, muzica excelenta si un weekend petrecut cum trebuie

Atmosfera de la #Dichisar iti seteaza starea de spirit pentru tot weekend-ul. De venit devreme, cu cel putin o prietena!

Ne vedem acolo! 8-9 Octombrie, la Impact Hub Bucuresti. Eveniment Facebook

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de creatori tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona design, beauty & lifestyle.

Despre organizatori - Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 140 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. in 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre