Avioane: Echipa de interventii ajunge in Romania! din 18 iulie in cinema

/ / Modificat: 2014-07-18
Avioane: Echipa de interventii ajunge in Romania! din 18 iulie in cinema

Avioane: Echipa de interventii ajunge in Romania! din 18 iulie in cinema

Vara aceasta, Disney lanseaza in cinematografe super-productia "Avioane: Echipa de interventii". Nu ratati noile aventuri ale eroilor din "Avioane" care de data aceasta dau masura curajului lor in lupta cu flacarile care ameninta un parc national.

Produs in 3D, noul film marca Disney il aduce in prim-plan pe Dusty Crophopper (Stropi Agrarescu in traducere) care isi uneste fortele cu un escadron de pompieri de elita si trece prin cateva incercari care il transforma intr-un erou adevarat.

Comedianul Dane Cook da voce lui Dusty Crophopper si face echipa alaturi de alte nume cunoscute din industria cinematografiei americane, care si ele dau viata personajelor din "Avioane: Echipa de interventii". E vorba de Ed Harris, Julie Bowen, Wes Studi. 

avioane

Copiii, dar si adultii care vor merge sa vada filmul in Romania ii vor auzi ca voci ale personajelor principale pe actorii Claudiu Maier (Stropi Agrarescu) si Vlad Radescu (Ofiter Vartej).

Regizata de Bobs Gannaway si produsa de Ferrell Barron, noua productie Disney promite sa aduca doza de adrenalina necesara unei veri fierbinti si sa readuca in prim-plan supereroi deja cunoscuti si iubiti de copiii din toata lumea.

planes_fire_and_rescue_1

Prima parte a animatiei Disney - "Avioane" - a intrat in cinematografe incepand din 9 august 2013, reusind un succes de box office echivalent a 219 milioane de dolari in intreaga lume. 

Cea de-a doua parte se anunta o isprava cel putin pe masura celei dintai si intra in cinematografele 3D din intreaga lume din 18 iulie. 

Fun facts

Designul vehiculelor este inspirat din cateva modele de avioane. De exemplu, Dusty sau Stropi este creat pornind de la modelul Air Tractor 502, Cessna si Air Dromader. 

Umor de interior: realizatorii au vrut sa se asigure ca spectatorii inteleg mesajul ca supraveghetorul Cad Spinner (Dop, in traducere) este un nespalat, asa ca au plasat containere de deseuri langa masina lui, in toate cadrele in care acesta apare conducand SUV-ul personal.

Autenticitate: pentru ca doua dintre personajele cheie ale filmului sunt elicoptere, echipa de productie a apelat la cunoscutul pilot Chuck Aaron pentru a superviza “actiunea” si a evita orice greseli.

Parcul National: inspiratia pentru parcul national care trebuie protejat de incendiu pleaca de la cele doua mari parcuri americane – Yosemite si Yellowstone. Directorul Departamentului care gestioneaza parcurile nationale in SUA a fost invitat la studiourile Disney pentru a da ok-ul pe film, inainte de lansare. Acesta s-a declarat incantat de redarea fidela a detaliilor specifice unui astfel de loc. 

Synopsis

"Avioane: Echipa de interventii" este o comedie punctata cu momente de tensiune si actiune care spune o poveste despre spirit de echipa si eroism. Mizand pe ideea ca oricine trebuie sa primeasca o a doua sansa in viata, realizatorii filmului il readuc in prim-plan pe indragitul Stropi Agrarescu (Dusty Crophopper) care, alaturi de o echipa de pompieri de elita, isi asuma rolul de a proteja parcul istoric Piston Peak. Totul pare in regula pana cand Stropi Agrarescu descopera o problema la motor care s-ar putea sa ii fie fatala. Cum invata Stropi ce inseamna spiritul de echipa si cum reuseste sa tina piept, alaturi de noii sai aliati, unui periculos incendiu de vegetatie, veti descoperi in noua super-productie Disney.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre