• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rotaru Octavian Constantin
60 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Octavian Constantin

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Un doctor deosebit
De Elena pe 08 Septembrie 2010

Multa rabdare, atentie, profesionalism si intelegere.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Ionela pe 09 August 2010

Este un super doctor, un super profesionist, dar mai ales un super om.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Despina pe 21 Iulie 2010

Am avut norocul de a naste cu dl. dr. Rotaru, si va pot spune ca a fost o experienta minunata. Un profesionist desavarsit si un om de milioane.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Vali pe 30 Mai 2010

Are consultatii la Clinica medicala Academica (luni) si la Medical City (marti). Gasiti nr. de tel si adrese pe site-urile lor.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Andreea pe 25 Mai 2010

Va rog mult, imi puteti spune cum pot da de domnul doctor Rotaru - Elias? Multumesc tare.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Alexandra biro pe 08 Mai 2010

A fost doctorul meu pe perioada sarcinii, am fost la toate controalele, iar inainte sa nasc a plecat din tara, fara sa spuna nimic desi fusesem cu o saptamana in urma la el. Am nascut cu un rezident de-al domnului doctor Bosoanca, un om exceptional, cu o rabdare iesita din comun care m-a ajutat sa nasc fara probleme.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Bibys pe 23 Martie 2010

Am reusit cu ajutorul domnului doctor sa aduc 2 copii sanatosi unul acum 4 ani si al doilea acum 2 luni, vreau sa va spun ca nu sa schimbat absolut deloc, a ramas acelasi doctor care la orice ora raspunde la telefon prompt si te ajuta, un doctor cum ar trebui sa fie multi doctori de la noi. Multa sanatate domnule dr. sa ramaneti acelasi in continuare.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De ANCA pe 17 Martie 2010

Va dau dreptate intru totul in ceea ce al priveste pe dnl dr. Rotaru. Chiar daca urmasem pe parcursul sarcini cu un alt medic de la Elias care la 3 zile inainte sa nasc a plecat in strainatate domnul dr. m-a preluat fara nici o problema si numai felul dansului de a se purta cu mine chiar daca nu eram pacienta dansului cat si dupa ce am nascut mau cucerit definitiv.
Domnule dr. multa stima de la Sinaia si va multumesc pentru tot.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Rodica pe 06 Martie 2010

Eu si sotul meu am avut ceva probleme in a obtine o sarcina pe cale naturala. Prima data am apelat la FIV in toamna lui 2008 cand am implantat 2 embrioni. Acolo s-au prins si s-au dezvoltat o perioada apoi s-au oprit din evolutie. Doctorul Rotaru era cel care ma monitoriza. Dl doctor a fost atat de atent in momentul in care mi-a dat vestea si s-a comportat atat de bine si de frumos cu mine, astfel ca si la a doua incercare tot la dumnealui am apelat sa ma monitorizeze. Evident ca este tot sarcina gemelara, avem deja 33 de saptamani, si asteptam cu nerabdare sa ne tinem copilasii in brate. Nu pot decat sa ii multumesc pt felul lui de a fi si de a se purta cu pacientele. Pentru mine a fost doctorul de care am avut nevoie, s-a purtat foarte frumos, mi-a explicat de fiecare data si chiar si atunci cand situatia nu era prea roza el a reusit sa-mi dea informatia in asa fel incat sa nu ma panichez si sa nu ma sperii foarte tare. Il recomand cu toata increderea. Putini doctori sunt ca el.

Foarte bun specialist
De Roxana N. pe 01 Martie 2010

Dr. Rotaru este un foarte bun specialist, disponibilitate si comunicare 24h/24.

Contact Dr. Rotaru Octavian Constantin

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.