• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rotaru Octavian Constantin
60 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Octavian Constantin

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Un mare OM si un doctor perfect
De VictoriaK pe 05 Mai 2014

Exact cum spunea cineva mai inainte, doctor ca el este greu de gasit oriunde in lume, as spune eu! Cine ajunge la dansul chiar e iubit de Dumenzeu. Am nascut normal cu dansul, fara epidural si fara anestezie, doar cu oxigen si cu moasa Mariana. Ce este de remarcat si laudat e ca desi e foarte tanar are deja discipoli si o echipa extraordinara!

Cuvintele lui Carmenp sunt foarte frumoase, dar ce face si cum te ajuta dl. dr. Rotaru nu se poate explica in cuvinte.

Numai bine tuturor!

Medic foarte bun
De Alina pe 28 Aprilie 2014

Am o parere foarte buna despre dl.doctor. Mentionez faptul ca isi da interesul pentru paciente, este foarte ocupat, dar este un bun profesionist!

Recomandari maxime
De Sonia si Matias pe 23 Februarie 2014

Am nascut acum 3 ani fetita cu dnul dr Rotaru, am fost foarte multumita de felul in care ne-a tratat, este un adevarat profesionist si il recomand cu toata inima. Acum sunt la a doua sarcina, avem 7 luni si urmeaza sa nasc tot cu dnul dr. in care avem incredere deplina.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Iulya pe 29 Decembrie 2013

Este un medic excelent. Nu am cuvinte, cu toata increderea il recomand.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De DIANA pe 06 Iunie 2013

Vreau si eu sa ma duc la dr. Rotaru sa ma ia in evidenta. A nascut cineva cu dansul?
E ok? Multumesc.

Medic excelent
De Vasiliu Monica pe 09 Noiembrie 2012

Este un medic excelet. Datorita dansului am descoperit problema pe care o am ( trombofilie ) si acum am o minunatie de fetita. Il recomand cu caldura tuturor femeilor care cauta un medic de nota zece!

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Radu elena daniela pe 12 Octombrie 2012

Am nascut si eu cu Dl Rotaru, este un doctor excelent, iti inspira incredere, vorbeste frumos, are rabdare, am nascut cu dansul acum 4 luni. Pot sa spun ca e un om de nota 10.

Doctor ginecolog deosebit
De Denisa pe 06 Septembrie 2012

Urmeaza sa nasc a 2-a oara cu acest medic (de data aceasta gemeni) si nu am nicio temere. Toata stima si respectul din toate punctele de vedere. Mergeti cu incredere si nu va va dezamagi.

Cel mai bun doctor
De Zainea Gabriela pe 19 Iulie 2012

Imi urmareste sarcina si sunt foarte foarte multumita de el. Il recomand din toata inima la toate femeile care isi cauta un doctor de nota zece. Nu o sa aveti niciodata sa ii reprosati nimic o sa vedeti. Rar mai gasiti asa medic. Va zic eu ca pana sa ajung la dansul am avut parte numai de specimene ca doar asa pot sa numesc niste medici care stiu doar sa iti ia bani, dar sa nu iti faca nimic si te mai si trateza urat. Ii multumesc din inima verisoarei mele ca mi l-a recomandat. Va pup. Am uitat sa va zic ca eu astept din clipa in clipa sa nasc, dar datorita increderi pe care mi-a dat-o nu imi este frica deloc si este prima sarcina. A avut grija sa imi transmita o siguranta si o liniste de care cred ca toate viitoare mamici au nevoie.

Dr. Rotaru Octavian
De Pletea Ana Maria pe 14 Iunie 2012

Nr. de tel pentru programari este: 0723.517.966

Contact Dr. Rotaru Octavian Constantin

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.