• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rotaru Octavian Constantin
60 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Octavian Constantin

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Doctor si om minunat
De MARINA pe 12 Noiembrie 2011

Dr. Rotaru este un doctor de nota 10 si un om minunat, ceea ce este foarte important in relatia dr. pacient. Sa-i dea D-zeu multa sanatate si noroc.

Incredere
De Gina pe 12 Noiembrie 2011

Stai linistita ca e ca Augmentinul este un antibiotic permis in sarcina. Si eu l-am luat in primul trimestru de sarcina. La mine a fost mai nasol ca nu mi-a trecut din prima infectia urinara si trebuit sa iau si Zinat. Asa ca mergi pe mana lui, e extraordinar.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Buna pe 14 Octombrie 2011

Si eu am incredere in D-l dr, dar am o nelamurire si daca a mai trecut cineva prin acest lucru va rog sa imi spuneti si mie ca ma nelinistete. Am 9 sapt de sarcina si am avut dureri de rinichi groaznica, ma durea burta si mijlocul, mergeam din 15 in 15 min la baie si ma ustura cand urinam. L-am sunat pe dr. Rotaru si mi-a zis sa iau Augmentin 1 cp /12h si 3 no-spa pe zi. Pe mine ma ingrijoreaza sa iau antibiotice in primul trim de sarcina, nu stiu ce sa fac...dupa 2 pastile, durerea mi-a disparut si nu stiu daca sa mai iau in continuare si dc sa am incredere in medic, mi-e teama sa nu-l afecte pe bebe. Voi ce ziceti?

Un doctor extraordinar
De Andra pe 25 Septembrie 2011

Si sarcina mea o urmareste si sunt foarte, foarte multumita chiar daca sunt la inceput. Il recomand cu incredere.

dr Rotaru Octavian
De IRINA D pe 30 August 2011

Este un doctor foarte bun, iti inspira incredere si calm.imi urmareste sarcina de la inceput si voi naste tot cu dansul.mi-a placut foarte mult de prima data cand am fost la consultatie si am stiut ca el este doctorul pe care mi-l doresc.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Mara pe 27 Aprilie 2011

Am numai cuvinte de bine despre domnul doctor. Ma simt in siguranta si am incredere totala in domnul doctor Rotaru. Imi explica, are rabdare si e un adevarat profesionist.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Andreea pe 02 Aprilie 2011

Imi puteti spune daca il pot gasi sambata pentru consultatii? Sau macar seara tarziu in timpul saptamanii. Programul meu e ingrozitor si e greu sa gasesc un medic bun si disponibil.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Adina pe 27 Februarie 2011

Am nascut pe 01.01.2010 cu domnul doctor Octavian Rotaru. Este un om deosebit si un profesionist. L-am recomandat mai multor persoane care au fost si ele incantate.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Gianina pe 18 Februarie 2011

Imi urmareste sarcina si pot sa spun ca sunt foarte multumita desi sunt la inceput. Este un medic care comunica cu tine, iti raspunde la orice intrebari si iti alunga temerile. Am si eu o mare rugaminte la cele care au nascut sau vor naste cu domnia sa. Daca poate cineva sa-mi dea nr de telefon al asistentei dumnealui pentru o programare la Spitalul Elias. Din pacate nu mai gasesc nr asistentei. Va multumesc anticipat!

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Dana pe 14 Februarie 2011

Imi urmareste sarcina si voi naste asistata de dansul. Sunt foarte multumita!

Contact Dr. Rotaru Octavian Constantin

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.