• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rotaru Octavian Constantin
60 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Octavian Constantin

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Simona pe 27 Ianuarie 2011

Si eu am nascut cu dl dr. Rotaru. Un om extraordinar si un medic exceptional.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Meprincipessa pe 10 Ianuarie 2011

Nota 10 acestui doctor!

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Gaby pe 27 Decembrie 2010

Il recomand!

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Diana pe 27 Noiembrie 2010

La primul triplu test facut la clinica Sentisan (o porcarie de clinica) mi-a iesit 1/50 risc sindromul Down. Eu am 37 de ani, grupa a 2 rh negativ. Dupa 2 saptamani de plans l-am repetat la Clinica Matei Basarab unde mi-a iesit 1/874 risc. Ei? Intr-adevar aceste teste sunt pur statistice. Eu acum daca as mai face un copil cu siguranta nu le-as mai face aceste teste. Nu sunt bune decat sa te bage in sperieti si sa bage banii in buzunarele clinicilor. Asa cum spunea si dl doctor Rotaru un risc exista la toate femeile chiar daca ai 20 sau 40 de ani . 1/100000000000000000 daca-ti iese s-ar putea chiar tu sa fii acea persoana. Asa ca dupa mine cele mai concludente sunt ecografiile morfologice de trimestru I si mai ales II. Acolo se vede cel mai bine. O sarcina usoara.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Valentina pe 23 Noiembrie 2010

Un medic extraordinar.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Carmenp pe 18 Noiembrie 2010

Dr Rotaru este in primul rand om. Este un doctor ce are o inima foarte mare, intelege prin ce treci, te incurajeaza si iti ofera incredere. Am trecut cu dansul printr-o sarcina oprita din evolutie si a stiut sa-mi ridice moralul si sa-mi promita ca urmatoarea data vom face tot ce puem sa fie bine. Mi-a dat toate analizele necesare si iata-ma acum insarcinata in 5 luni. O sarcina cu mari emotii din partea mea insa stie cum sa-mi ridice moralul. Il recomand cu mare caldura, il gasiti la Elias la parter, la Medical City si la Academica.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Ana-maria pe 29 Octombrie 2010

Diana, poti te rog sa-mi spui mai exact care a fost rezultatul la triplu test? Eu l-am repetat si sunt ingrijorata ca prima data mi-au iesit valorile scazute la trisomia 18. Astept raspuns. Multumesc.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Diana pe 11 Octombrie 2010

Este un super doctor. Atunci cand mi s-au dat rezultatele la triplu test credeam ca innebunesc. Dar cu un profesionalism si cu o blandete in glad m-a linistit spunandu-mi "nu are copilul nimic" si asa a fost. Daca nu era dansul, acum nu aveam o minune de fetita, frumoasa si mai ales sanatoasa. Multumim domnule doctor.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Corina pe 25 Septembrie 2010

Noi suntem la o doua sarcina si vrem sa ne oprim aici, dar daca mai intram o data in aceasta poveste vom merge la drum tot cu dl.doctor Rotaru. Pe langa toate aspectele legate de disponibilitate, profesionalism, este inainte de toate om, asa cum foarte rar mai vezi pe la noi prin clinici sau spitale. Sa ii dea Dumnezeu multa putere de munca si rabdare sa ramana pe la noi si sa nu ajunga sa plece prin alte parti.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De ANDREEA P. pe 14 Septembrie 2010

L-am cunoscut prin cumnata mea, ea a nascut doi copii pana acum cu el si a fost foarte incantata (ea find si mai fitoasa din fire). Cum a scris si cineva mai sus e un doctor cum nu prea se mai gasesc in sistemul sanitar si sa ramana tot asa. Vreau si eu un bebe si sper sa nasc tot cu domnul dr. Rotaru. Sanatate multa la toata lumea

Contact Dr. Rotaru Octavian Constantin

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.