• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rotaru Octavian Constantin
60 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Octavian Constantin

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Un profesionist
De Chivu Cristina pe 17 Septembrie 2019

Am venit la dumnealui în luna a 6 a, pana atunci îmi supraveghease sarcina doctorița mea de la Medlife.Cand a început sa facă măsurătorile ecografice am rămas uimita de diferența de competenta dintre el și medicul Medlife, plus faptul ca este foarte glumeț, jovial și dornic sa detalieze orice vrei sa îl întrebi. Am 38 de săptămâni și ne vedem săptămâna viitoare la operație. Acest medic îmi da o mare încredere asa ca nu am deloc emoții. Recomand cu drag!

Minunat
De Alexandra pe 24 Martie 2018

Desi nu a fost medicul meu curant, am avut ocazia sa il intalnesc in repetate randuri si pot spune ca este un medic excelent. Medicul meu face parte din echipa cu care colaboreaza (dr. Anca Burnei-Rusu) si de aceea am fost redirectionata catre dumnealui pentru morfologie. In afara faptului ca am primit toate detaliile si explicatiile legate de bebelus, a reusit sa imi ridice foarte mult moralul (bebelus sanatos, dar sarcina cu risc).
Recomand acest medic, ca majoritatea medicilor din Elias, de altfel.

Buna
De Raluca pe 09 Noiembrie 2017

Buna ziua un nr de telefon a domnului doctor rotaru va rog

Dr Octavian Rotaru
De Gina pe 24 Aprilie 2017

Vad ca,din pacate,eu am avut o experienta urata.. Toata sarcina mi-a urmarit-o dansul dar la nastere nu a venit.. am nascut marti si el a venit noi sa vada ce fac... dezamagitor

Un medic deosebit
De Brinzariu pe 14 Septembrie 2016

Am născut cu dumnealui în martie 2016.mi-a supravegheat atent sarcina,mi-explicat tot cu răbdare.raspunde oricând la telefon.este un profesionist

Un om minunat
De Gianina pe 12 Septembrie 2016

Eu numai rămâneam însărcinată de 6ani de zile.Am fost la diferiți medici si nimic.Am fost la dl.doctor Rotaru la spitalul Elias si după o lună am rămas însărcinată.Nu mi-a venit să cred.A fost un miracol pt mn.

Exceptional!
De Claudia pe 17 Ianuarie 2016

Am nascut cu domnul doctor Rotaru si simt ca am facut cea mai buna alegere cand am ajuns la dumnealui. Este nu numai un profesionist, ci si un OM adevarat. M-a impresionat in primul rand modul deschis si frumos de a vorbi cu pacientele si modul in care s-au desfasurat ecografiile. Domnul doctor nu a efectuat mecanic niste masuratori pentru a da un verdict final asa cum fac alti doctori, ci mi-a explicat voluntar la fiecare pas ce anume masoara, ce reprezinta, care sunt parametri normali, care sunt riscurile daca acestia sunt depasiti. Pentru mine aceste lucruri au contat enorm pentru ca am simtit ca inteleg cu adevarat cum evolueaza copilasul meu in burtica. Va recomand cu caldura acest doctor. Mie mi-a castigat increderea si respectul.

Extraordinar!
De Anca pe 23 Octombrie 2015

Pe dl dr il recomanda caldura, omenia si nu in ultimul rand profesionalismul. Este un medic excelent care are rabdare cu pacientele (si le incurajeaza permanent) si de la care nu pleci cu neclaritati sau cu intrebari fara raspuns.
Eu ii multumesc lui D-zeu ca am dat peste oameni deosebiți atunci cand am avut nevoie.

dr. Rotaru
De Andreea V. pe 07 August 2015

Este un om extraordinar!pot spune cu regret , ca nu am venit mai devreme la dansul si m-am dus in alta parte. Stie sa vorbesca, sa te faca sa intelegi intr-o maniera ok indiferent cat de grea este situatia. Ma bucur ca l-am descoperit cu ajtorul unei bune prietene si vreau sa va zic ca am de gand sa merg pe mana dumnealui. Ii doresc multa sanatate si putere de munca!

Cel mai minunat medic
De Daniela pe 20 Iulie 2015

Am nascut de doua ori cu dl. dr Rotaru. Este un profesionist. Nu stiu ce ma faceam fara el.Nu am cuvinte sa spun cat de fericita sunt ca l-am cunoscut si mi-a urmarit cele doua sarcini. Echipa (Anca,Catalin,etc)care si-a format este de asemenea de nota 10!Mergeti cu incredere la dansul si nu veti regreta! Eu il ador!

Contact Dr. Rotaru Octavian Constantin

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.16.00
Site www.spitalul-elias.ro
Email spitalelias@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.