• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Rotaru Octavian Constantin
60 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Rotaru Octavian Constantin

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Rotaru Octavian Constantin - medic primar obstetrica ginecologie, competenta in ecografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

pentru detalii puteti suna la numarul de telefon: 021.316.16.00

Opinii utilizatori

Nastere
De Elena pe 22 Ianuarie 2015

Stiti cumva cum este doctorul care ii tine locul dl.dr. Rotaru??

Un adevarat doctor
De VICTORIA pe 16 Ianuarie 2015

Daca nu ati ajuns la domnul doctor Rotaru, atentie in 23 ianuarie pleaca in concediu.

Dr. Rotaru Octavian Constantin
De Madalina pe 06 Ianuarie 2015

As vrea sa pot da si eu de domnul doctor, dar stiti cumva daca il pot gasi la un cabinet medical privat? Multumesc.

Sarcina
De Daniela pe 28 Noiembrie 2014

Cat ma costa o eco transvaginala dr. Rotaru?

Numar de telefon
De IULIA pe 24 Noiembrie 2014

0723.517.966

Supermedic
De Elisabeta pe 09 Noiembrie 2014

Ma poate ajuta cineva cu numarul dumnealui de telefon caci, din pacate, l-am pierdut. De acum 4 ani si ceva de cand am nascut cu dumnealui nu am mai folosit cartea de vizita. Multumesc anticipat!

Sexul copilului
De Oana pe 09 Noiembrie 2014

Buna. O intrebare as avea, cu doctorul Rotaru de la Elias, la cate saptamani ati aflat o estimatie sau cu exactitate sexul copilului? Eu o sa ma duc la 13 saptamani si 5 zile la eco morfofetala la dansul, si vroiam sa stiu daca o sa poata sa-mi zica cu aproximatie sexul copilului. Aveti idee?

Dr.Rotaru Octavian Constantin
De Ruxandra Iordache pe 21 Octombrie 2014

Un medic de nota 2000. Am ajuns la dansul printr-o recomandare. Am avut o sarcina cu probleme, care din pacate, s-a oprit din evolutie la 20 de saptamani. Am fost mereu tinuta sub observatie, toata lumea s-a purtat exceptional cu mine, inclusiv domnul doctor.

Il recomand cu incredere. Este un medic foarte ocupat, insa, mereu raspunde la telefon, niciodata nervos, mereu are o vorba frumoasa de spus, mereu te incurajaza. Mergeti la dansul si nu o sa regretati!

Multumesc
De Ionela pe 11 Septembrie 2014

Un medic excelent, am nascut cu dumnealui in 2010 si 2012 prin cezariana.

Dr.Rotaru
De Madalina pe 02 Septembrie 2014

Un medic excelent, nu am cuvinte. Am ajuns la dansul prin indrumarea unei prietene. Este un profesionist, trateaza fiecare problema cu rabdare si calm. Am ramas insarcinata si am sa continui tot cu dansul! Il recomand din suflet!

Contact Dr. Rotaru Octavian Constantin

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.