Frigarui de Miez de Lapte cu struguri si crema de vanilie

| | Modificat: 2012-11-20 00:00:00

Ingrediente

1 lingura de unt

100 g Miez de Lapte Natur

100 ml smantana lichida

1 ou

struguri

zahar

cateva picaturi de esenta de vanilie

Frigarui-Miez-Lapte

Mod de preparare

Vom pregati un desert minunat cu branzica Miez de lapte de la Delaco, pe care copiii il vor indragi imediat, compus din frigarui si un topping delicios de crema de vanilie.

Pentru a obtine crema de vanilie, vom fierbe untul impreuna cu aproximativ 90ml de smantana lichida, esenta de vanilie si zahar dupa gust.  Dupa ce a dat in clocot, luati crema de pe foc si lasati-o sa se raceasca.

Adaugati peste crema de vanilie racita oul batut impreuna cu restul de smantana lichida si amestecati la foc mic pana compozitia se ingroasa. Pentru o crema mai densa puteti adauga o lingurita de faina.

Frigaruile se pregatesc, alternand bucatele de branzica Miez de Lapte cu boabe de struguri.

Pentru servirea acestui desert, pregatiti un pahar cu deschidere larga in care turnati crema si apoi asezati frigaruile ca pe niste stegulete.

Desertul se serveste rece.

Pofta buna!

Taguri Miez de lapte Delaco Frigarui

Citeste si despre

Articole de la parteneri