Descopera care sunt beneficiile consumului de apa la copii!

/ / Modificat: 2016-06-13
Descopera care sunt beneficiile consumului de apa la copii!

Pentru a avea un organism sanatos, unui copil trebuie sa ii se asigure un consum optim de lichide. Copiii sunt predispusi la deshidratare, de aceea principala sursa de hidratare este apa.

Indiferent de anotimp, copiii trebuie sa consume zilnic apa. Copiii cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani au nevoie de 230 - 570 ml de apa pe zi. De aceea, incepand cu 1 Iunie, Ziua Copilului, si pana la sfarsitul acestei luni, Evian si Medicover te invita sa te bucuri de fiecare moment si sa-ti pui imaginatia la joaca.

Toti copiii care vor ajunge in luna Iunie in reteaua clinicilor Medicover vor primi un cadou din partea Evian. Pentru nou nascuti si familiile lor, Evian a pregatit un CD cu 2 povesti, doua sticle de apa minerala naturala Evian si o scrisoare in care ii informeaza despre importanta hidratarii. Copiii mai mari care vor ajunge in clinicile Medicover, in luna Iunie, Evian le-a pregatit o carte de colorat, cu CD inclus, si doua sticle de apa minerala naturala Evian.

Care sunt beneficiile consumului de apa la copii?

Apa ajuta copilul sa aiba energie, sa aiba o buna dispozitie si ajuta la functionarea tuturor organelor din corp. Factorii care influenteaza aportul de lichide necesar organismului sunt:

- varsta;

- greutatea;

- temperaturile de afara;

- efortul fizic depus;

- starea de sanatate.

Apa reprezinta principala sursa de hidratare si este recomandata de medici, de aceea este vital sa ii invatam pe cei mici sa consume apa - sa le transmitem faptul ca a bea apa este un obicei sanatos si esential pentru o dezvoltare armonioasa.

Apa ramane cea mai recomandata bautura pentru hidratarea organismului si nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica a copilului. Este important sa ii invatam pe copii sa bea apa constant, sa nu bea apa doar atunci cand le este sete. Cand temperaturile sunt ridicate este indicat ca cei mici sa bea apa o data la 20 de minute cu inghituri mici.

Stiai ca: apa minerala naturala Evian este neatinsa de om, perfectionata de natura, imbuteliata direct de la sursa si testata de 300 de ori pe zi, pentru a asigura puritatea ei? Evian este apa minerala naturala care aduce hidratarea de care ai nevoie, in cele mai bune conditii microbiologice. Provenita din Alpii Francezi si imbuteliata dupa 15 ani de filtrare naturala.

Hidratarea este importanta in fiecare zi deoarece corpul uman este format in preponderenta din apa, deci apa este un element vital pentru alimentatia celor mici si mari.

Apa minerala Evian este disponibila in sticle care se adreseaza atat celor mici de 0,33 l - perfecte pentru hidratare rapida la locul de joaca, dar si in cantitati mai mari, recomandate pentru intreaga familie.

Pentru ca Evian pretuieste fiecare clipa pe care o poti petrece cu cei dragi, ofera tuturor posibilitatea de a comanda apa minerala naturala, atat de necesara in fiecare zi, chiar la usa casei tale. Disponibila spre vanzare cu livrare chiar la usa ta si cu transport gratuit in: Bucuresti, Judetul Ilfov, Cluj-Napoca, Timisoara, Baia Mare si pe Beicevrei.ro.

Iti recomandam sa ceri sfatul medicul pediatru cu privire la necesarul zilnic de apa de care are nevoie copilul tau.

luna_copiilor_evian

Copilul tau ce cantitate de apa bea zilnic? Cum ai reusit sa introduci apa in alimentatia lui zilnica? Asteptam opiniile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Hidratare copii

Articole recomandate

Citeste si despre