Cat de pregatita esti sa raspunzi tuturor intrebarilor copilului tau?

/ / Modificat: 2023-08-08
Cat de pregatita esti sa raspunzi tuturor intrebarilor copilului tau?

Copiii au o multime de intrebari. Sunt curiosi, vor sa afle tot si intr-un timp cat mai scurt. Pentru ca ei traiesc in prezent, spun specialistii. Pentru ei, „maine” este departe. Paradoxal, cosmosul le pare aproape. Au senzatia ca pot atinge stelele cu mana, ca luna le este un prieten apropiat care le vegheaza somnul cu lumina ei, dandu-le un sentiment de siguranta.

Iar cand se trezesc... incep cu intrebarile urmate, indiferent de raspunsul primit, de neobositul „De ce?”.

Un studiu* a aratat ca un copil poate adresa pana la 73 de intrebari intr-o singura zi si ca unei mame ii pot fi adresate peste 400 de intrebari intr-o saptamana. Nu te-ai fi gandit ca sunt chiar asa de multe, nu-i asa?

Indiferent de numarul lor, stii ca trebuie sa fii oricand pregatita sa raspunzi. Citesti, asculti, te informezi. Iar cand timpul nu iti permite, stii ca ai un prieten pe care te poti baza: Tedi.

Tedi a pregatit pentru cei mici o campanie promotionala cu tematica spatiala care sa ii distreze pe cei mici si sa le ofere totodata multe informatii.

Incepe aventura spatiala!

Micii astronauti  sunt invitati sa porneasca in aventura spatiala alaturi de Tedi.  Sub etichetele promotionale Tedi Go 300ml se regasesc abtibilduri care lumineaza in intuneric. La finalul calatoriei, cei mici ar trebui sa colectioneze 27 de abtibilduri cu planetele din Sistemul Solar, stele, constelatii, rachete si alte elemente in tematica.

Tedi raspunde intrebarilor copiilor legate de spatiu

Campania Incepe aventura spatiala! are si o componenta educativa oferind copiilor informatii interesante si raspunsuri la intrebarile lor despre spatiu.  Afisul campaniei pe care cei mici isi pot lipi abtibildurile colectionate care lumineaza in intuneric poate fi descarcat de pe site-ul tedi.ro/descopera-spatiul.

Noutatile si toate surprizele pregatite in cadrul campaniei pot fi urmarite pe paginile de Tedi Facebook  sau Instagram.

Tedi Go 300ml va asteapta pentru a incepe aventura spatiala! Fiind special conceput pentru consumul „on the go”, este practic si usor de luat la locul de joaca, scoala si gradinita. Cu un design modern, foarte atractiv pentru copii, Tedi Go reprezinta o alegere ideala pentru pauza celor mici.

Tedi, alaturi de copii de aproape 20 de ani

Tedi este lider de piata in categoria bauturilor pentru copii, bucurand generatii intregi cu produse special concepute pentru cei mici. Aratandu-si constant grija pentru sanatatea, siguranta si educatia copiilor, Tedi da mereu tonul trendurilor si raspunde prompt cerintelor consumatorilor sai oferind produse de calitate superioara, bogate in vitamine si cu un continut ridicat de fruct.

Tedi este preocupat si de educatia copiilor prin programele sale de responsabilitate sociala desfasurate in gradinite si scoli: Tedi si prietenii naturii, Scoala sigurantei Tedi.

* independent.co.uk

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Intrebari copil Intrebari dificile copii

Articole recomandate

Citeste si despre